in

У Києві відбулась коронація нової «Міс Україна Всесвіт»: кому віддала свій титул Вікторія Апанасенко

У Києві в Національному ботанічному саду ім. Н.М. Гришка відбулася коронація нової переможниці конкурсу, яка у листопаді представлятиме Україну на «Міс Всесвіт 2023» у Сальвадорі.

Переможницею стала киянка Ангеліна Усанова, яка для церемонії одягла довгу чорну сукню з драпіруванням та босоніжки на шнурівці. Минулорічна переможниця Вікторія Апанасенко, родом з Чернівців, урочисто вдягла на голову авторки пісень корону та титул. Дівчина ледь стримувала емоції та зізналась, що дуже щаслива, що саме вона стала «Miss Ukraine Universe».

«Корона, яку мені було передано, – це символ величезної відповідальності, який бере на себе кожна «Міс Україна Всесвіт» – гідно нести синьо-жовтий прапор та якнайкраще представити країну перед всією планетою»– зізналась Ангеліна.

Також Усанова розповіла, що вже активно займається підготовкою до важливого заходу, перехоплюючи досвід у кваліфікованих спеціалістів.

«У нас є час на підготовку і я вже шліфую навички, необхідні для «Міс Всесвіт», займаюся з найкращими тренерами, готуюся фізично, інтелектуально та морально», – розповіла переможниця.

«Бісилися та намагалися збити» — над окупованим Донецьком замайорів український прапор

Професійний пілот та екс-«холостяк» Михайлюк «втік» з України, виправдовуючись, що йому не дали літати на F-16