in

«Я не знаю, хто ці люди!» — Полякова виправдалася за свій виступ на скандальному весіллі пари ексчиновників у Львові

Декілька днів назад Оля Полякова, Олександр Пономарьов та гурт Дзвони сонця розвеселяли настрій трьох сотень гостей на розкішному весіллі 31-річного екс прокурора Ростислава Ільницького і 27-річної співробітниці Державного бюро розслідувань Роксолани Москви.

Розкішне весілля в умовах війни викликало хвилю критики серед українців. Адже кошти, які витратили на це дійство, а обійшлося воно організаторам більше, ніж у мільйон євро, можна було задонатити на ЗСУ. 27-річна наречена похизувалася відеозаписом своєї важливої події у житті в соціальних мережах, але швидко видалила його через негативну кількість коментарів у свою адресу. Досталось від українців і Поляковій, яка згодом вирішила виправдатися, записавши відеозвернення в Інстаграм.

Блондинка заявила, що їй не надають повну інформацію про замовника і вона не зобов’язана вивчати його автобіографію.  Полякова сама в роздумах, адже й гадки немає, де молодятам вдалося взяти такі кошти. Себе артистка винною не вважає, адже для боротьби із корупцією є відповідні органи в Україні, а вона, як і всі українці, заробляли кошти на життя.

«Невже хтось з вас серйозно думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів? Невже хтось думає, що я взагалі знаю, хто вони? Що я цікавлюся їхніми посадами, професіями? Невже ви думаєте, що мені взагалі надають таку інформацію, окрім листа, на якому написані імена? Мені цікаво зробити свою роботу, а моя робота – точно не аудит і не розслідування, звідки в них гроші. На це є спеціальні органи, які мають це перевіряти», — поясника зірка.

Також Полякова звернулася до влади, аби та пояснила, на якій роботі виплачують такі «скаженні» гроші.

«То може влада відповість мені й всім нам, звідки у цих людей гроші? Бо за свої я можу відповісти, але якщо мене, артиста, запитують про гроші чиновників, я прошу владу відповісти замість мене, бо я цього не знаю. А запитують чогось мене і думають, що я маю все знати. Вибачте, я не знаю, хто ці люди й звідки в них гроші. Точно знаю, що коли хтось вкрав, то він має бути покараний», – додала Полякова.

Читайте також: Ксенія Мішина в мереживній білизні продемонструвала сталевий прес та накачане тіло

«Я повертаюсь додому — до Ізраїлю»: Андрій Макаревич влучно поставив на місце путіністів, що звинуватили його у «черговій зраді»

Терезам — час для облаштування будинку, а Водоліям — варто записатися на розвиваючі курси: гороскоп на 18 жовтня