in

Знаходиться у комі: розвідка підтвердила інформацію про госпіталізацію Кадирова і те, що Путін доклав до цього руку

Лідер Чеченської республіки Рамзан Кадиров, як і глава приватної армії «Вагнер» Євген Пригожин значно підняли свій авторитет за час російсько-української війни, тому їхня доля була легко передбачувана.

Тіло бувшого кухаря кремлівського диктатора ледь опізнали після загадкової авіакатастрофи, а тепер настала черга «дон-дона». Про те, що Кадиров важко хворий і час від часу проходить курси лікування у Німеччині, оскільки його могла отруїти ФСБ РФ за наказом Путіна, ще раніше повідомляв військовий експерт Олег Жданов. Його стан різко погіршився у січні цього року — журналісти помітили, що він уперше пропустив звернення Путіна до Федеральних зборів.

Кілька днів назад з’явилася інформація про екстрену госпіталізацію 46-річного терориста, а дещо пізніше її підтвердили у Головному управлінні розвідки Міноборони України. Представник відомства Андрій Юсов.

Кадиров зараз у комі – ГУР

«Так, справді, є інформація, що воєнний злочинець Кадиров перебуває у важкому стані – наявні хвороби загострились і спричинили такий важкий стан. Інформація підтверджується з різних джерел у медичних та політичних колах. Ідеться не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень. Він хворіє давно, і мова про системні проблеми зі здоров’ям. Але останні кілька днів він перебуває у важкому стані», – заявив Юсов представникам ЗМІ.

Відмітимо, у вересні 2022 року Рамзан Кадиров знаходить у розшуку за обвинуваченнями у посяганні на територіальну цілісність України.

Телеведучу Марію Єфросиніну «засудили» до семи років тюрми: журналістка відповіла

«Патріотизм — це завжди, а не коли вигідно» — як Анастасія Приходько представляла РФ на «Євробаченні», обіймалась з росіянами та чому не спілкується з мамою та братом