in

«Праву руку» Кадирова поранили в Україні: у Путіна не знають, що відбувається

У Кремлі не знають, що сталося з одним з ватажків чеченських бойовиків, двоюрідним братом керівника Чечні Адамом Делімхановим. У Путіна «з тривогою» сприйняли інформацію про його поранення на війні агресора Росії проти України і чекають докладних відомостей. Про це заявив спікер кремлівської адміністрації Дмитро Пєсков.

Як повідомляє РБК, він сказав про те, що Кремль чекає на отримання детальної інформації про ситуацію з Адамом Делімхановим.

«Ми з великою тривогою сприйняли цю інформацію, переживаємо, як і всі, за Героя Росії. Ми сподіваємося, що найближчим часом з’явиться якась уточнена інформація про те, що сталося», — підкреслив Дмитро Пєсков.

Боєць ЗСУ, журналіст Кирило Сазонов у середу вранці, 14 червня, заявив, що розвідка Сил спеціальних Операцій ліквідувала Адама Делімханова — двоюрідного брата глави Чечні Рамзана Кадирова. За його словами, по підрозділу окупантів Ахмат було завдано удару в Приморську Запорізької області.

ЗМІ окупантів Росії писали, що з Делімхановим «все гаразд». Російське РБК повідомляло, що спікер Держдуми РФ Володін розмовляв з Делімханов і він «живий і здоровий».

Командир чеченського окупаційного спецназу Ахмат Апті Алаудінов заявив, що після наказу від Кадирова «знімає всі підрозділи дислоковані на Мар’їнському напрямку» і прямує на «місце події з Делімхановим», щоб його знайти.

Глава Чечні Рамзан Кадиров звернувся до української розвідки, щоб знайти Делімханова.

Сам Кадиров написав, що не може додзвонитися до Делімханова, визнає, що той є його братом, і просить про допомогу українську розвідку.

«Я сам не можу ніяк вийти на Адама Делімханова. На зв’язок він не виходить. Прошу українську розвідку надати інформацію про те, по якому саме місцю і по яких позиціях було завдано удару, щоб все-таки я зміг знайти мого дорогого БРАТА. Винагороду обіцяю щедру і дуже прошу посприяти», — сказав Кадиров.

Дружина Віктора Павліка у ніжній сукні з букетом півоній зустріла 29-річчя

«Стара бабця»: Надія Кадишева «виповзла» на сцену та ошелешила своїм виглядом (фото)