in

«Досить пи*діти!» — Андрія Макаревича вивели із себе питання журналіста РФ про війну в Україні

Лідер легендарного гурту «Машина времени» Андрій Макаревич, який з початком повномасштабного вторгнення публічно засудив кроваву диктатуру Путіна та покинув країну-терористку, нещодавно поставив на місце недолугого російського журналіста Григорія Лобушкіна.

Артист ледь стримував емоції, коли пропагандист почав жалітися на західні країни, які ввели санкції проти Росії, зокрема на ліки.

«Думаєш, просто так? Прокинулися вранці, давай накладемо санкції на ліки, щоб Росії гірше жилося, так? Напевно вони хочуть нас зі світу вижити, правда? Я десь про це читав: весь світ хоче звести зі світу Росію, так?»  — поцікавився музикант.

Прихильник путінського режиму продовжував і далі виправдовувати країну-болото, а співак не витримав і додав йому: «Ні, це не Дума. Це одна країна віроломно напала на іншу і за це отримала по голові. Ось і все. Тільки отримали мешканці, які робили вигляд що все добре: «У нас розумний цар, він все вирішує». От він і довирішувався. А тепер вони сидять без ліків. І кажуть: «Як же ж так?» А ось так! Зрозуміло пояснюю, ні?» 

Також Лобушкін вважає, що «спеоперація», яку розпочала РФ має закінчитися їхньою перемогою, а саму віну в Україні він взагалі вважає, що це повна «метушня». І в усьому, що коїться зараз Георгій звинуватив Америку.

«А ви вважаєте, що Зеленського там підтасовали, напевно, так? Тобто ніхто обрати не хотів, а напевно було вкидання велике, так? Припини, я тебе прошу. Не треба запитувати очевидні речі. Сонце встає на сході», — сказав Макаревич.

Журналіст, не отримавши підтримки в Макаревича, хотів спровокувати його запитанням на рахунок того, як росіянам, які виїхали за кордон, живеться на чужині.

«Виходить, що з війною потрібно закінчувати, і давно. Так «чудово» вийшло, що через примху одного дядечка зламалося життя у пари мільйонів людей. А пару сотень тисяч було вбито через цю примху. І це триває щодня. Все добре? Ще раз! Хто на кого напав? Україна на нас чи Росія на Україну? Ось хто напав — той і неправий! І вистачить п**діти на цю тему!» — гнівно підсумував Макаревич.

«Його концерти відбуваються за рахунок мого блогу» — дружина Віктора Павліка різко відповіла на критику, що вона користується популярністю чоловіка

Грецька богиня серед людей: 57-річна Сальма Хайєк вразила формами в облягаючій сукні кольору слонової кістки