in

Зірка серіалу «Ольга» Яна Троянова, яка засудила війну в Україні, назвала росіян «п’яними та неосвіченими жебраками»

Відома російська акторка Яна Троянова втекла з Росії до Франції в 2022 році, коли закінчила зніматися для російського серіалу «Ольга». Причиною такого вчинку стала війна, розвʼязана РФ в Україні, яку зірка не підтримує.

Троянова дала відверте інтервʼю російському блогеру Юрію Дудю, в якому назвала росіян «пʼяними та неосвіченими жебраками». Так вона пояснила те, що її співгромадяни досі не виступили проти терористичного режиму.

Троянова виїхала з РФ 15 жовтня 2022 року. Вона полетіла в Стамбул на 2 дні, після чого вирушила до Франції. Щоб отримати візу, в французькому посольстві просили надати підтвердження, що вона боролася проти путінського режиму.

За словами акторки, її в Росії могли заарештувати за антивоєнну позицію. В Парижі Троянова зустрічалася з українцями, які запитували, чому росіяни підтримують диктатора Путіна.

«Це те, про що я розмовляю з українцями в Франції. Я їм змушена розповідати. Це не секрет. Спершу Путін обкрадає цей народ так, що вони стають жебраками. Дуже складно виживати, коли в тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли змушений ламати голову, що поїсти і «бухнути», – почала росіянка.

Вона заявила, що багато росіян залежні від алкоголю і не мають можливості отримати освіту, тож вони не цікавляться тим, що відбувається в Росії.

«На ці злидні застилається пропаганда. Телевізор повністю віддався пропаганді… Люди там виживають. Я народилася на дні і знаю, як живе основна частина населення нашої країни. Це не життя, а постійна боротьба. Ти в пеклі. На сьогодні ти знайшов поїсти, а ще дітей треба до школи зібрати, а тут батьки літні. І всі хворіють, всі смердять. І все це в пеклі», – заявила акторка.

Попри це, вона мріє повернутися до Росії і відбудувати її. Троянова заявила, що росіяни повинні відшкодувати Україні збитки і просити пробачення, але не сподіватися на те, що українці їх вибачать.

Ротару зібрала чималу суму для ЗСУ на благодійному концерті в Чернігівській області

Загрожує до 8 років: дружині київського наркодилера Інні Вороновій вручили підозру через опубліковану роботу українського ППО