in

«Взяла мене за руку!» — відома українка поділилась подробицями неочікуваної зустрічі з Пугачовою в Юрмалі

Відома українська ведуча популярного радіошоу «Без гриму» Анна Буткевич, розповіла, як їй вдалося поспілкуватися із російською співачкою Аллою Пугачовою та її чоловіком Максимом Галкіним.

Латвійська співачка Лайма Вайкуле нещодавно в Юрмалі організувала фестиваль в честь благодійної підтримки України на який запросила своїх зіркових колег. Серед запрошених була і сама Буткевич, якій випав шанс побачитись з Примадонною. Відповідними фото з їхньої зустрічі модель опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм і зізналася, що навіть не мріяла про таке.

Анна зізналася, що захоплюється не лише творчістю Алли Борисівни, а й її позицією щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

«Зустріч про яку я навіть не мріяла. Коли вона взяла мене за руку, я відчула божевільну, але одночасно і м’яку жіночу силу. Це сталося в Латвії на музичному фестивалі, де ми збирали гроші для українців. Алла Пугачова — мій кумир з дитинства. Спочатку мене надихала її музика, потім — сила і загартованість характеру, а зараз — позиція», — підписала під кадрами українка.

фото: instagram.com/annabutkevych.official

Нещодавно, відома українська журналістка Наталія Мосейчук, яка веде програми ТСН та ток-шоу «Право на владу», в середині літа з робочим візитом відвідала Юрмалу, де зустріла зіркове подружжя Галкіна та Пугачової.

Водоліям — фінансовий ріст, а Терезам — проблеми на роботі: гороскоп на 20 вересня

«Неймовірно соромно за нашу країну» — зірка серіалу «Ольга» емоційно заявила про винну перед українцями