in

Стрільцям — любовна пригода, а Дівам — несприятливий день: гороскоп на 22 вересня

Астрологи підготували на 22 вересня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Нарешті настав той день, коли ви зробите усе можливе і неможливе аби досягти бажаної мети.

Телець

Можливо, що протягом дня виникне ситуація, для якої доведеться відшукати більш творчий підхід. Спробуйте поглянути на неї з іншого боку і все буде очевидним.

Близнюки

В цей день доля вирішить припіднести вам ситуації в яких доведеться максимально швидко ухвалювати рішення. Хоч ви до цього і не звикли, але за вас це не вирішить ніхто. Зберіться, у вас все вдасться.

Рак

Відкладіть усі сімейні справи та романтику і приділіть весь день робочим запитанням. Якщо ви цього не зробите — ризикуєте залишитись без роботи.

Лев

Вам, як і Ракам, весь день доведеться провести виключно на роботі і займатися організаційними моментами. Проявіть себе, як відповідального праціника — начальство це оцінить.

Діва

Сьогодні не ваш день і час — постарайтесь пересидіть його вдома, переглянувши давно забутий серіал або наведь лад вдома.

Терези

Весь день ви будете з легкістю виконувати роботу, а енергія буде переповнювати вас.

Скорпіон

Ні в якому разі не позичайте та не давайте гроші в борг, як би вас не просили. Великий ризик потрапити через це в неприємну ситуацію, яка довго даватиме про себе знати.

Стрілець

На вас очікують приємні романтичні сюрпризи. Несподівано ви познайомитесь з людиною яка западе вам глибоко в душу, а всередині щось тьокне.

Козоріг

Довгий час ви працювали без відпочинку та вихідних, тому настав час трішки відволіктись і провести час з рідними людьми. За цей часнакопилося стільки новин.

Водолій

Ви досить тривалий час економили на собі і тому настав цей день, коли варто потішити себе новою покупкою, яка принесе масу задоволення.

Риби

Сьогодні вас відвідає геніальна думка, яка принесе за соою великі матеріальні кошти. Але будьте уважні, щоб не припуститись помилки.

Доомоложувався: після чергової невдалої операції Кіркоров з’явився на публіці з перебинтованими кінцівками.

Алкозалежна дочка путіністки Успенської вийшла на сцену напівголою і стала посміховиськом у Мережі