in

«Це не жарт! Вона підтвердила!» — Ані Лорак задонатила на ЗСУ і це не вперше: пропагандисти в істериці

Жартівлива заява про те, що співачка родом з України Ані Лорак, яка ігнорує геноцид власного народу, допомагає ЗСУ, довела до істерики пропагандистів. Осатанілі посіпаки Кремля закликали відібрати в зрадниці гроші та заборонити їй заробляти в РФ.

Український активіст і блогер Сергій Стерненко, який відкрив збір коштів на дрони для наших військових, напередодні опублікував допис, в якому подякував артистці за 80 тисяч гривень. Нижче він зазначив: «Це не жарт. Ані Лорак не вперше допомагає ЗСУ».

Новина швидко потрапила на очі росіянам, які кинулися «скасовувати» Лорак і ображати її. Зокрема, вони закликали позбавити виконавицю доходів.

«Тварюка Лорак ніколи більше не повинна отримувати гроші в Росії. Всі її джерела доходу повинні бути заблоковані, рахунки – заарештовані, авторські відрахування не повинні виплачуватися», – написали в одному з пропагандистських Telegram-каналів.

Сергій Стерненко відреагував на істерику в РФ і видалив дописи про співачку. Він заявив, що не бажав їй нашкодити, але згодом додав: «Щодо Ані Лорак, то я спочатку сам у це не повірив. Але уточнив у спільного знайомого, той перепитав у неї, і вона підтвердила».

Нагадаємо, що менше місяця тому співачка дала інтервʼю пропагандистці Альоні Блін, в якому запевнила, що ніколи не жертвуватиме гроші на армію, адже її брат загинув на війні багато років тому.

«Жодної художньої цінності!» — Лайма Вайкуле викликала істерику у росіян своїми заявами про мову та знесення пам’ятника

Алла Пугочова продало замок в Росії за 453 млн гривень: частину коштів віддасть для ЗСУ