in

«Масштабніша трагедія сталася в обід» — Світлана Лобода повернулась до України та першу ніч провела у бомбосховищі

Співачка Світлана Лобода приїхала до України.

Після повномасштабного вторгнення рф до нашої країни артистка залишила країну-терористку і переїхала з родиною до Латвії. На сторінці в Instagram виконавиця розмістила знімок, де позує в українській столиці на тлі Андріївської церкви.

Під фото виконавиця розповіла, що попередню ніч вона провела у бомбосховищі. Також Лобода висловила співчуття постраждалим під час обстрілу окупантами гуртожитка у місті Ржищів, а також Запоріжжя.

«Сьогодні була ще одна тривожна ніч. Не спала і спускалася в укриття до раннього ранку. Я приношу свої співчуття постраждалим та сім’ям загиблих внаслідок нічного прильоту по гуртожитку у Ржищеві, де жили мирні люди. Але ще масштабніша трагедія сталася в обід. Російськими ракетами обстріляли Запоріжжя, внаслідок чого одна з ворожих ракет потрапила до звичайного житлового будинку. Кількість жертв збільшується з кожною годиною. Ця війна приносить стільки горя. Стільки болю…» – написала Лобода.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Зазначимо, Світлана Лобода лише за тиждень після початку повномасштабного вторгнення заговорила про війну в Україні. Однак мовчала про те, що напала саме росія. В березні співачка почала публічно говорити про те, що рф вороже вторглася на територію України. Після повномасштабного вторгнення Лобода залишила країну-агресора та з родиною переїхала до Латвії. Артистка обірвала всі зв’язки з державою-терористкою.

Лобода почала активно займатися благодійністю та відправляти до України гуманітарну допомогу. Також співачка почала записувати українськомовні треки.

Поцілунок, який поставив все на свої місця: Вєрка Сердючка закрутила роман зі своєю сценічною мамою

«Від перших секунд лише сльози!» — бронзова призерка Олімпійських ігор розчулила українців танцем на тлі руйнувань від російських обстрілів