in

Скорпіонам -випробовування на міцність, а Стрільцям — ураган пригод: гороскоп на 28 вересня

Астрологи підготували на 28 вересня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Можете сміливо йти на заслужений відпочинок, не переймаючись робочими питаннями. Нарешті настав той час, коли ви приділите час на своє хоббі.

Телець

Сьогодні ви зірвете джек-пот — нарешті отримаєте винагороду за свою сумлінну працю. Ви будете на сьомому небі від щастя. Хилюватись варто тим, хто протирав штани на роботі і не боровся за своє щастя.

Близнюки

Наберіться сміливості і припиніть зловживати шкідливими звичками — нічого корисного вони для вашого здоров’я не приносять. Потурбуйтеся про своє здоров’я — його не купиш ні за які гроші.

Рак

Для вас цей день стане початком нової справи, яку ви з легкістю можете сьогодні заснувати. Не хвилюйтеся — у вас все вийде.

Лев

Перегляньте своє відношення до другої половинки, можливо ви були з нею не ввічливі або приділяли мало уваги та часу. Настав час виправити ситуацію.

Діва

Сьогодні доведеться зняти рожеві окуляри і переглянути своє відношення до оточуюючих. Відтепер ви зможете правильно оцінити ситуацію і прийняти правильне рішення.

Терези

На вас очікує фінансова надбавка або премія на роботі за старанно виконану роботу. Можливо, вам вдасться заключити нову бізнес-угоду, яка стане неабияк доречною в цей період.

Скорпіон

Сьогодні на вас чекають непрості завдання, за допомогою яких хтось намагається перевірити вас на виносливість. Самі не впораєтесь — зверніться за допомогою до давніх перевірених друзів.

Стрілець

З цього моменту ваше життя кардинально зміниться та набере нових барв яскравості. Весь негатив та смуток залишиться позаду, а попереду лише найкращий період життя.

Козоріг

Для вас варто подумати про сімейне гніздечко і про ту, з ким ви його створите. Якщо маєте на прикметі таку людину — не приховуйте свої почуття.

Водолій

Приділіть час для свого душевного заспокоєння. Це може бути тренування у спортзалі, читання книги або шопінг. Це надасть вам нових сил і зарядить ваш організм енергією.

Риби

Хороший час оновити себе — змініть зачіску, відправтеся на шопінг та прикупіть новий одяг. Освіжіть себе і ви покорите весь світ своєю красою.

«Система зламалася» — шоумен Володимир Остапчук похизувався неочікуваним подарунком, який отримав вночі від молодої дружини

Набрехала про свое походження: російська співачка прийшла на шоу «Голос» у Німеччині