in ,

Набрехала про свое походження: російська співачка прийшла на шоу «Голос» у Німеччині

Відома російська співачка родом з Китаю — Ян Ге — неочікувано прийшла на вокальний проєкт The Voice у Німеччині, зухвало набрехавши про своє походження.

Дівчині вдалося розвернути до себе крісла всіх членів журі, але під час розмови з ними після виступу вона навіть і не згадала, що має якесь відношення до Росії. Натомість Ян Ге сказала, що приїхала з Китаю — аби популяризувати культуру рідної країни.

Насправді співачка з 17 років проживала у РФ, навчалася там у вишах, знімалася в російському кіно, а також стала режисеркою деяких картин. Окрім цього Ян Ге «засвітилася» і на російській версії вокального шоу з відповідною назвою «Голос страны» — опинившись у команді затятого путініста Діми Білана, вона дійшла до фіналу.

Також артистка займала досить непевну позицію щодо російського вторгнення в Україну — у своїх соцмережах вона написала лише, що «війни будуть завжди». У 2022 році Ян перебувала у Москві, звідки публікувала фото для особистої сторінки в Instagram. Зараз співачка проживає за кордоном, куди переїхала ще торік.

Ян Ге у Москві

Звісно всі ці факти Ян Ге приховала навмисно — аби тільки їй не відмовили в участі на проекті через таку «заплямовану» репутацію. Адже за кордоном зараз прийнято «скасовувати» людей, що підтримують війну в Україні.

Читайте також: «Виявився мудрішим за Потапа» — український продюсер повідомив про завершення кар’єри Олега Винника

Скорпіонам -випробовування на міцність, а Стрільцям — ураган пригод: гороскоп на 28 вересня

«Війна це не кіно!»: військослужбовиця Даша «ДШК» розкритикувала нафарбованих жінок у формі ЗСУ