in

«У темні часи потрібно світити і дарувати світло» — путіністка Ані Лорак пожертвує кошти на російських біженців

Скандальна співачка Ані Лорак, яка прославляє кремлівського диктатора та заради рублів «закрила» очі на повномасштабне вторгнення, зробила шокуюче зізнання.

Декілька днів тому глава Федерального проекту по боротьбі з корупцією Віталій Бородін оголосив результати перевірки щодо зв’язку артистки-путіністки з ЗСУ. Як виявилося, Лорак навіть і думки в голові не мала про допомогу українцям. Мало того, відтепер артистка може з чистим сумлінням розважати росіян, за що і взялась в першу чергу.

Під час інтерв’ю для пропагандистського телеканалу НТВ «одного разу» Кароліна заявила, що отримані кошти з виступу, що відбудеться в Росії, вона віддасть в Російський благодійний фонд аби допомогти російським біженцям.

«Сьогодні страждають невинні діти, чиї батьки є біженцями, ці сім’ї залишилися без даху над головою. Хіба можна розділяти? Чужих дітей не буває! Я бачу, що важлива підтримка та любов. Частина грошей від концерту піде до Фонду «Щасливе дитинство». У темні часи потрібно світити і дарувати світло. Щоб кімната перестала бути темною, досить маленької щілинки світла», — цинічно промовила зрадниця.

«Голубка миру» вкотре пригадала про своє дитинство, вважаючи, що тепер у неї місія, яка дана їй Богом — «нести світло».

Я вважаю, що у мене така місія, Бог дав голос, і я не маю права підвести його. Ми повинні людьми залишатися, нести світле … заради цього і існує професія артиста. Для себе я давно вибрала напрямок — допомога дітям, по-перше, я сама зі школи-інтернату, розумію, як це важко» — сказала Лорак.

«Нагадала вівцебика!» — Лорак стала посміховиськом на федеральному каналі в РФ

«Полий квіточки» — троє неповнолітніх розважалися на Алеї загиблим Героям та сходили там в туалет