in ,

«Хлопчик — копія Жанни Фріске»: зрадник Дмитро Шепелєв відвідав з сином захід у Москві

Днями відомий ведучий білорус Дмитро Шепелєв, який довгий час працював в Україні, а зараз вибудовує кар’єру в РФ, відвідав світський захід у Москві.

У столиці країни-терористки відбулася прем’єра серіалу «Плакса», головну роль у якому зіграла дочка солісту гурту «Руки Вверх». Оцінити дебют Шепелєв прийшов не сам — а зі своїм 10-річним сином Платоном від шлюбу з Жанною Фріске. Зірковий батько нарешті дозволив хлопчику вийти у люди — до речі, Платон неймовірно схожий на свою маму.

Ведучий Дмитро Шепелєв з сином Платоном на прем’єрі серіалу «Плакса»

Жанна Фріске, як відомо, померла вісім років тому від неоперабельної пухлини мозку — про свій діагноз вона дізналася за кілька місяців після народження сина. Весь цей час вдівець Шепелєв працював в Україні, будучи ведучим багатьох шоу — зокрема шоу «Розсміши коміка», одним з членів журі якого був Володимир Зеленський, згодом ставший президентом України.

Варто зазначити, що попри все це Шепелєв виявився не аби яким зрадником та прихвоснем Кремля. Хоча на початку повномасштабного вторгнення артист засуджував дії РФ та вибачався перед українцями, та проте це не завадило Шепелєву «перевзутися».

Дмитро Шепелєв в окупованому Маріуполі

Адже нещодавно він поїхав до окупованого Маріуполя, аби виконати завдання вже нового, російського керівництва — зняти розважальне шоу про тварин «У колі тварин» для пропагандистського каналу «Россия-1». У рамках телепередачі Шепелєв розповідатиме «про порятунок тварин з-під обстрілів у місті». Схоже для опального ведучого гроші дійсно «не пахнуть».

Читайте також: «Став коханцем впливової людини»: співачка Настя Приходько викрила ведучого Дмитра Шепелєва

«Пісня «Фортеця Бахмут» мене дратує!» — співак та військовослужбовець Женя Галич розкритикував колег, які спекулюють на темі війни

Захисник Ахтем Сеітаблаєв зробив пропозицію обраниці, яка молодша за нього на 20 років