in

Для Раків — непростий вибір, а Стрільцям — грандіозні покупки для себе: гороскоп на 1 жовтня

Астрологи підготували на 1 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Приділіть цей день для близьких та рідніх людей, з якими у вас знайдуться спільні теми для розмови. Час проведений разом залишить в душі приємні спогади.

Телець

Для вас теже краще сьогодні відвідати рідніх, які так давно вас не бачили через роботу. Купіть торт та завітайте на чай — вам буде, що розповісти для них.

Близнюки

Останній час ви звикли не братися за роботу, але не сьогодні. Доведеться трішки попотіти, якщо хочете мати гідну заробітню плату.

Рак

Розберіться зі своїми думками та оберіть шлях, яким будете рухатися далі. Побудьте наодинці з собою та прислухайтеся до внутрішнього голосу. Це ваше життя, тому проживіть його достойно.

Лев

Виділіть час для фізичних навантажень — сьогодні вони гарантовано піднімуть ваш настрій та допоможуть торимати фігуру вашої мрії.

Діва

Цей день ідеально підходить, як для вирішення робочих запитань, так і для відпочинку. Виберіть самі те, що найбільше бажає ваша душа. Ви нічого не втрачаєте.

Терези

Постарайтеся прислухатися до думок вашої другої половинки, не тсніть на неї своїми вимогами та правилами. Спробуйте стати на її місце.

Скорпіон

Велика ймовірність, що вам випаде нагода наблизитися до своєї мети, але доведеться включити мозги та продумати детально всі нюанси.

Стрілець

Припиніть відкладати кошти — нічим хорошим це не позначиться на вашому житті. Краще побалуйте себе новою річчю. Не шкодуйте на себе грошей — ви цього не заслуговуєте.

Козоріг

Ваш настрій сьогодні буде мінливим і за весь день переміниться не один раз. Коли відчуваєте щось не те — подумайте про щось хороше та приємне.

Водолій

У вашій голові сьогодні зародиться не один геніальний план, але ви наодинці не зможете зрозуміти, як реалізувати їх. Варто звернутися за допомогою.

Риби

Якщо в один прекрасний момент ризикнете, то на вас чекає фінансовий успіх, а якщо ви це зробите із запізненням, то шанси на перемогу стають меншими.

«Ой, у лузі, червона калина»: Як зараз живе маленька зірка соцмереж Лео Буша

На Красній площі у Москві під час «святкового концерту зачитали вірш про Степана Бандеру та лякали росіян «страшним життям» в Україні