in

«Апетит» дружини перебільшує мої можливості» — Василь Вірастюк розлучається після 15 років подружнього життя

Український силач Василь Вірастюк, який є володарем титулів  «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу», розлучається з дружиною після 15 років спільного життя.

Нардеп із партії «Слуга народу» заявив, що це повністю його ініціатива, яку він прийняв ще у жовтні місяці минулого року. Що саме стало причиною розбіжностей — наразі невідомо, та й сам стронгмен не поспішає розповідати. Однак зізнався, що розподіл нажитого майна у шлюбі ділитиме із дружиною Інною через суд.

«Ми з Інною прожили у шлюбі 15 років, в нас народилось двоє спільних дітей. Рішення прийняв безпосередньо я ще на початку жовтня 2022 року. Якщо мене не змусять, то ви ніколи й не дізнаєтеся про справжні причини нашого розлучення (чи то мого рішення розійтись). Я весь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям (фінансово, і це адекватна сума), але «апетит» дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би, щоб вони проживали зі мною», — прокоментував заслужений майстер спорту України.

За інформацією, яку розповсюдили ЗМІ, стало відомо, що саме обранниця «тягне» Вірастюка до суду і вимагає від нього аліменти для кожного сина по 40 тисяч гривень. Адже в декларації, яку вона надала до суду, доходи силовика в 2020 році становили 300 тисяч доларів. Василь же зазначив, що цих коштів вже давно немає і наполягає на тому, аби спадкоємці залишились жити із ним.

Актор ще додав наостанок, що більше не повертатиметься до цієї теми і жодних коментарів більше не надасть, якщо лише  «до цього не змусить поведінка ексдружини».

«Велике прохання всіх дописувачів залишатись при своїй думці, адже ви не на нашому місці. Проживайте своє життя, а не наше. Більше жодних пояснень і коментарів для преси, пояснень щодо нашого розлучення (всі питання та відповіді виключно через суд), якщо мене до цього змусить поведінка ексдружини», – підсумував Вірастюк.

Любителі російського шансону до на півсмерті побили батька воїна ЗСУ, який зробив їм зауваження: життя чоловіка рятують у реанімації

Для Левів — довгоочікувана зустріч другої половинки, а Рибам — повне розчарування: гороскоп на 2 жовтня