in

Їхав на велосипеді разом із дідусем… На Рівненщині вантажівка насмерть переїхала 5-річного хлопчика

Трагічна ДТП сталася днями у місті Костопіль Рівненської області.

П’ятирічний хлопчик і його 71-річний дідусь їхали на велосипедах краєм проїзної частини. Коли вони наблизились до перехрестя вулиць Заріччя і 24 серпня, чоловік його проїхав, а дитина залишилася позаду. В цей час ззаду наблизився вантажний автомобіль «MAN», який здійснював поворот праворуч. Маленький велосипедист опинився під колесами машини.

З численними травмами хлопчика доправили до місцевої реанімації, але врятувати життя дитині лікарі вже не змогли — за кілька годин він помер у лікарні.

Фото: www.facebook.com/police.in.Rivne.region
Фото: www.facebook.com/police.in.Rivne.region

21-річний водій «MAN» був тверезий. «Наразі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, триває досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України,» —  прокоментували у поліції.

У коментарях до публікації на сторінці Поліції Рівненської області у Facebook користувачі виловлюють щирі співчуття рідним загиблого, а особливо дідусеві, який, за словами очевидців, постійно проводив час із маленьким Дмитриком, але не зумів догледіти його у ту фатальну хвилину.

Читайте також: Вспливли нові докази того, що аварія Кузьми «замовна»: опубліковано секретний аудіозапис заляканого свідка

В Казахстані неочікувано відмінили два концерти Галкіна через непередбачуванні обставини: що сталося?

Любителі російського шансону до на півсмерті побили батька воїна ЗСУ, який зробив їм зауваження: життя чоловіка рятують у реанімації