in

За те, що називали Крим українським: у Ялті чоловік жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровщини

Шокуюча пригоду сталася вранці 29 вересня на Гірській вулиці в Ялті.

66-річний чоловік та 58-річна жінка володіли гостьовим будинком у селищі Схід у передмісті Ялти. Пара була родом із Дніпропетровської області і серед місцевих жителів була відома своїми проукраїнськими поглядами. Саме це і вивело із себе 60-річного Шавката, який працював в українців різноробом. З’явившись до них у будинок, він без розмов став завдавати ударів обом подружжю бейсбольною битою, поки пенсіонери не перестали дихати.

Після цього вбивця переволок їх тіла до підвалу і втік з місця події, залишивши на місці злочину знаряддя вбивства та розірвані документи вбитих. Нелюда знайшли у селі Веселе під Судаком, де він мав намір перечекати деякий час.

Місце злочину

Наразі вбивця дає свідчення місцевим слідчим. «Чоловік розповів, що 66-річний Володимир та 58-річна Вікторія приїхали з Дніпропетровської області і постійно висловлювалися про те, що Крим належить Україні. Якогось моменту підозрюваний не витримав і, за його словами, вирішив убити їх», – пишуть російські ЗМІ.

Підозрюваний дає покази

Читайте також Любителі російського шансону до на півсмерті побили батька воїна ЗСУ, який зробив їм зауваження: життя чоловіка рятують у реанімації.

Для Левів — довгоочікувана зустріч другої половинки, а Рибам — повне розчарування: гороскоп на 2 жовтня

Українська співачка Надя Дорофєєва вагітна: надійні джерела «підловили» артистку в непідходящий момент