in

Для Левів — довгоочікувана зустріч другої половинки, а Рибам — повне розчарування: гороскоп на 2 жовтня

Астрологи підготували на 2 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогоднішній день пройде для вас на одному диханні, що ви і не зрозумієте, як так швидко він пробіг. Ви будете зайняті домашніми і робочими справами, а ввечері друга половинка влаштує для вас неочікуваний сюрприз.

Телець

Прокинувшись ви відчуєте бажання провести цілий день у сімейному колі. Потіште близьких своїми кулінарними здібностями — вони оцінять ваші старання.

Близнюки

Сьогодні вам на руку буде те, що зумієте підібрати правильні слова у потрібній ситуації. Вам вдастяться переманити на свою сторону впливових і серйозних людей, які допоможуть відкрити вам власну справу.

Рак

Це сприйтливий день для ухвалення різноматніх рішень Оточуюючі будуть в шоці від вашого натхнення працювати і створювати щось нове.

Лев

Велика ймовірність того, що прогулюючись вулицею, ви зустріните ту саму людину, яку так довго чекали. Прислухайтеся свого внутрішнього голосу і він підкаже, яким шляхом потрібно йти, аби не прогавити щастя.

Діва

Ви можете сміливо рухатися до своєї цілі — всі рішення, які ви ухвалите будуть виграшними.

Терези

Розберіться зі своїми думками та оберіть шлях, яким будете рухатися далі. Побудьте наодинці з собою та прислухайтеся до внутрішнього голосу. Це ваше життя, тому проживіть його достойно.

Скорпіон

Постарайтеся проявити своє терпіння та розсудливість. бо через ваш різкий характер ви можете потрапити у неприємну ситуацію.

Стрілець

Сьогодні очікується пік вашої продуктивності. Встигніть вирішити усі накопиченні проблеми та відправтеся з друзями на відпочинок.

Козоріг

Виділіть час для своєї другої половинки та обговоріть те, що вас не влаштовує одне в одному, але дотримуйтеся етикету під час висловлювання.

Водолій

Припиніть відкладати кошти — нічим хорошим це не позначиться на вашому житті. Краще побалуйте себе новою річчю. Не шкодуйте на себе грошей — ви цього не заслуговуєте.

Риби

Цей день виявиться несприятливим як на роботі, так і в особистому житті. Але не сприймайте усе так близько до серця — усі конфлікти з легкістю вирішуються. Варто лише підібрати правильні слова.

«Апетит» дружини перебільшує мої можливості» — Василь Вірастюк розлучається після 15 років подружнього життя

За те, що називали Крим українським: у Ялті чоловік жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровщини