in

Екс-солістка гурту «ВІА Гра» змінила ім’я та по-батькові: співачка похизувалася новим документом

Відома українська співачка Хриса́нті Я́нісівна Дімо́пулос, яку прихильники знають під сценічним іменем Санта Дімопулос повернулася на Батьківщину задля важливої справи.

Екс-учасниця гурту «ВІА Гра», яка покинула рідну домівку через повномасштабне вторгнення і вже більше року проживає за кордоном, вирішила змінити своє ім’я в паспорті та вписати справжнього біологічного батька в документ. Адже саме скорочене ім’я від Хрисанті — Санта, принесло для моделі справжню славу та знаменитість. А в графі по-батькові тепер вписано Ігорівна.

Учасниця «Фабрики зірок» вже отримала нові документи 2 жовтня та навіть встигла похизуватися ними перед своїми підписниками.

«Сльози щастя. Нарешті я — це я. Я вписала себе в рід батька. Я поміняла повне ім’я на скорочене — своє, рідне», — поділилася артистка зі своїми прихильниками.

Фото: instagram.com/santadimopulos

На початку літа Санта потрапила у гучний скандал, опублікувавши серію нових фото. На одному з них вона відзначила Юлію Буряк — одеситку і колишню дружину російського олігарха Леоніда Арапова.

«Нерозділене кохання створило Вєрку Сердючку»: Андрій Данилко святкує 50-річний ювілей

11-річний син Мішиної стрибнув з другого поверху: що стало причиною такого вчинку?