in

У Польщі прокуратура розслідує справу пари з України, яка катувала та ґвалтувала 3-річного хлопчика

У Кракові Тарнобжезька районна прокуратура розслідує справу 26-річного Віталія та 23-річної Оксани з України щодо зґвалтування ними 3,5-річного сина жінки — Данила.

Як повідомив прокурор Анджей Дубель, після проведення експертом-сексологом дослідження, він дав висновок, що Віталій має розлади сексуальних уподобань, а у самої матері хлопчика такого порушення не встановлено. Більше жодної інформації про природу походження цього захворювання прокурор не надає до завершення розслідування.

Підозрювані, що родом із України, перебували під спостереженням чотири тижні в умовах слідчого ізолятора на одній із вулиць Кракова. Спочатку дослідження проводили із матір’ю хлопчика, а потім — із вітчимом. При цьому співмешканці не перетиналися між собою. Фахівці з даної сфери вважають, що Оксана та Віталій є повністю осудними та можуть постати перед судом для отримання покарання за скоєний злочин.

Також ще найближчим часом мають надатися результати обстеження щодо тілесних ушкоджень хлопчика і тоді зробляться заключні кроки в цій справі для завершення розслідування.

«Іди на*уй звідси, а то зараз в*бу!» — власник мийки на Хмельниччині відмовився помити машину, яку волонтер відправив на передову

Які співачки-зрадниці, родом із України, попали в топ найкращих естрадних артистів РФ