in

«Дуже цікаво! Особливо тим, хто в окопах! — Барських у білих трусах показав, як насолоджується видом на океан

Український співак Макс Барських, який через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення пафосно заявив про свій вступ до лав ЗСУ , викликав обурення користувачів Мережі.

Варто зазначити, що вся «фронтова служба» Барських закінчилася після кількох фотосесій у військовій формі. Зважаючи на все, солдатське життя припало артистові не до вподоби і він повернувся до своєї звичайної діяльності. Цими днями співак гастролює з концертним туром Європою і вирішив продемонструвати шанувальникам, як проходять його трудові будні.

Барських вирішив бути максимально відвертим з фанатами, тому подробиці показав весь свій напружений день, починаючи з того, як він прокидається в шикарному номері готелю і насолоджується чудовим видом на Атлантичний океан, позуючи в нижньому:

— Вранці я прокинувся в Лісабоні, глянув у віконце, а там світить сонечко. У білих трусах вийшов на балкон, а там так тепленько і добре. Почистив зубки і почав одягатися.

Варто зазначити, що не всі передплатники розділили значний настрій українського артиста і присоромили його в коментарях:

  • Дуже цікаве і приємне відео, особливо для тих хлопців, які в холодних і вологих окопах, голодні, холодні …. а у Макса, яке яскраве і тепле закордонне безтурботне життя.
  • Піпець обов’язково світити яйцями?)
  • Чому співаки можуть їздити, інші – ні? Немає слів. Ти сиди, донати, а я виступатиму.
  • Нарешті сексявість прокинулася… а то я почала переживати…

Читайте також. Замість Шевченка та Українки: у Мережі обурилися появою віршів Барських та Пивоварова у шкільних підручниках

«Все через Україну»: актор-путініст Гостюхін посварився з донькою із США та сестрою з Харкова

Після розпивання алкоголю: у Києві військовий розстріляв двох побратимів з власного автомата