in

«Я протягну йому руку допомоги»: Алан Бадоєв розповів чому вирішив заступитися за Потапа

Нещодавно відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв вразив шанувальників та користувачів Мережі несподіваною заявою.

Бадоєв зізнався, що не відмовився би від співпраці з репером Олексієм Потапенком (Потап) — навіть незважаючи на скандали, в які той потрапляє останнім часом. За словами Алана, він охоче би надав поради Потапу про те, яким чином відновити репутацію, якби репер звернувся до нього. Режисер запевняє — справа не в грошах. Річ у тім, що Алан захоплюється одним дуже людяним вчинком Потапа — коли репер публічно заступився за свого колегу Макса Барських, якого продюсує сам Бадоєв. З цієї причини він не став би «топити» Потапа та допоміг би йому. Про це режисер розповів у своєму інтерв’ю для Youtube-канала блогера Богдана Беспалова.

Алан Бадоєв заступився за Потапа

Режисер пригадав прикру ситуацію, яка відбулася в березні 2022 року. Тоді його підопічний, співак Макс Барських різко висловися проти агресії Росії, назвавши цю державу «дірявою», та побажав її громадянам жити в тому маленькому вакуумі, в який вони загнали себе самі. Відомий «рупор Кремля» та «улюблений репер Путіна» Тіматі образливо відреагував на слова Макса — він обізвав співака «пітуш*рою». Разом з тим, Потап вирішив стати на захист Барських та звернувся безпосередньо до Тіматі.

«Ти знаєш, Тіматі, у тебе був шанс вийти у світ із повідомленням зовсім іншого змісту, але ти, напевно, не дивишся і не знаєш, що відбувається в Україні, й чомусь наїхав на Макса, який дійсно розповідає правду. Так ось знай, коли ми зустрінемося, поряд із Максом стоятимуть такі, як я. Тож побачимося. А ми побачимось, тому що Україна переможе«, — зазначив тоді Потап.

«Я скандалів ніколи не боявся. Частіше за все, я ними керую. В тому сенсі, що мене не можна налякати скандалами. Якщо це людина, яку я підтримую, то скоріше за все я піду на ризики, але звісно що допоможу в тому, аби вийти з кризи. А щоб вийти з кризи, треба відчути, що ти робиш неправильно і чому таке становище«, – сказав Бадоєв у ході інтерв’ю.

У якості підсумку режисер додав: «Ми всі знаємо, що Потап може бути дуже крутим. Коли був наїзд Тіматі на Макса, хто першим сказав слово? Потап. І він це зробив щиро. Дуже по-чоловічому. Тому, оскільки я теж чоловік, якби Потап до мене звернувся, я б з ним зустрівся, ми б побалакали про це. Може, я б йому сказав, що щось не так, якби він запитав. Тобто він колись заступився за нас, і я завжди протягну йому руку у відповідь«.

Читайте також: «Мімі, ну йоли-пали» — Потап не зміг записати відео через собаку Насті Каменської

Найвідоміший «янгол» жіночої білизни Victoria’s Secret Адріана Ліма спотворила себе пластичною операцією

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 17 листопада