in ,

«Все через Україну»: актор-путініст Гостюхін посварився з донькою із США та сестрою з Харкова

Російський актор Володимир Гостюхін відомий не лише завдяки своїм ролям у кіно, а й через палку підтримку агресивної політики Кремля та поїздки в окупований Донбас. Ставши гостем програми пропагандистки Катерини Стриженової «Час покаже», артист поскаржився, що в його родині сталася трагедія.

Все через те, що старша сестра Володимира живе у Харкові — і тому не розділяє його політичні погляди. А дочка, що знаходиться у США, зовсім не відповідає на його дзвінки.

Володимир Гостюхін відомий широкому загалу завдяки телекартині «Далекобійники»

«Діти виїхали, а сестра залишилася в місті. Розмовляти з нею стало неможливо. Вона часто надсилає мені фотографії зруйнованого Харкова, пише, що це знищив Путін. Переконати її? Як? Їх переконати неможливо», – розповів актор Стриженовій.

За словами артиста, саме через політичні розбіжності погіршилися і його стосунки з молодшою донькою Олександрою. Звісно, що живучи в Америці, вона ніколи не поділятиме захвату батька від політики російського президента. Гостюхін обурюється тим, що дочка спілкується з ним виключно через старшу сестру. «Було дуже дивно, ми переписувалися, а потім вона перестала мені відповідати. А з старшою сестрою вона спілкується. От тепер від однієї дочки дізнаюся, як справи в іншої» — зазначив Володимир.

Молодша донька Гостюхіна живе у США

Та проте Гостюхін так само у свій час знехтував родинними зв’язками — на його рахунку чотири шлюби. Володимир має двох офіційних доньок, а Олександра дитина позашлюбна — народжена від від зв’язку актора з тележурналісткою, яка закінчила журфак МДУ, але переїхала жити до США.

Читайте також: «Верещить, немов ч*рт» — путіністи Лепс, Чичеріна та Маленко розлютили росіян новим «патріотичним» треком

Які співачки-зрадниці, родом із України, попали в топ найкращих естрадних артистів РФ

«Дуже цікаво! Особливо тим, хто в окопах! — Барських у білих трусах показав, як насолоджується видом на океан