in

«Фуу, який він огидний!»: Потап жахнув своїм виглядом без гриму зблизька і порівняв себе з Путіним

Вперше за довгий час репер Потап презентував публіці свій новий «хіт».

Нагадаємо, останньою новою піснею музиканта стала композиція «Волонтер» , в якій він порівняв професію жінок-волонтерів із представницями найдавнішої професії. Після лавини критики Олексій зник із публічного простору і навіть не з’явився на великий сольний концерт Насті Каменських у Палаці Україна, чим підняв нову хвилю розмов про їхнє розлучення.

Зазначимо, що і до появи згаданого треку виконавцю неабияк діставалося від українців — йому регулярно нагадували про спущені штани в Кремлі , виступи в РФ після окупації Криму, ганебне відсиджування за кордоном перші півроку повномасштабної війни та «заочний» вступ до лав територіальної оборони Києва.

Перші місяці повномасштабної війни Потап та Настя провели в Іспанії

Судячи з усього, співак згадав про те, що найкращим способом захисту є напад і написав пісню про всіх своїх відомих «косяків». Її рядки він і зачитав під музику з пісні Doja Cat Paint The Town Red, сидячи на ганку з машинкою для стрижки волосся в руці:

Іспанське ТРО,
Мама-іма волонтер…
І суцільне дно!
Це взагалі не музика
Це щось від сатани!
Це той, що у московії
При всіх знімав штани?!

Потап подякував хейтерам, провівши паралель із собаками, гавкіт яких підстьобує караван йти швидше. У результаті він назвався дияволом і порівняв себе з диктатором Путіним.

Користувачі звернули увагу на примітивність слів пісні та не зовсім свіжий вигляд Потапа та відважили йому нову порцію хейту:

  • Коли у 40 виглядаєш на 60!
  • Навіть не може нормально зачитати! Що це можливо, якщо не кокс?
  • Краще займися справою та допоможи країні, ніж х**ню записувати!
  • Приклад ганьби та сорому! Це грюкнула кришка твоєї кар’єри!
  • Боже, яка гидота! З якого перепою він знімав?
  • Наркотики+алкоголь=рожа Потапа
  • Що з його обличчям? Це жах, який страшний!

Читайте також: «А бідні останні гроші віддають на ЗСУ» — російськомовний блогер Повєткін скинув бетонну плиту на свій Porsche заради чергового хайпа.

Скандал в ефірі: під час шоу Малахова гостя раптово сунула під ніс ведучому оголені груди (ВІДЕО)

«Чи не стануть ці гроші поперек горла?» — Ольга Сумська гнівно відреагувала на дії Кондратюка, який забирає військову зарплатню Козловського