in

«А бідні останні гроші віддають на ЗСУ» — російськомовний блогер Денис Повєткін скинув бетонну плиту на свій Porsche заради чергового хайпу

Відомий блогер Денис Повєткін із Харкова, який широко відомий для загалу своїми неоднозначними вчинками, шокував українців новою витівкою.

Цього разу. аби привернути більшу кількість читачів для свого блогу, юнак вирішив розпрощатися із своїм старим авто Porsche Cayenne 2017 року дивним чинном — скинув на нього з висоти бетонну плиту. Відповідний ролик скандальний блогер розмістив у своєму TikTok, спочатку показавши, як готувався до цієї події, а згодом і сам процес.

 «Я згадав перший день, коли її купляв, емоції були пі***ць, я ледь не плакав. Але зараз я плачу від щастя не гірше ніж тоді, коли її купляв, тому що сьогодні настав день, коли я буду з нею прощатися. Але кінець чогось – це початок чогось нового… Прощавай, легендо» — заявив Повєткін.

@_osnovapovetkinНастал этот день❗️Смотри в INST:@den_povetkin 😱

♬ оригинальный звук — ДЭНЧИК ЛЫСЫЙ🤙🏻

Важко зрозуміти,  чи насправді він так вчинив зі своїм автомобілем, чи це змонтоване відео за допомогою спецефектів зарази чергового хайпу. Однак така витівка для багатьох видалася зовсім безглуздою та недоречною у такий важки час для українців. В коментарях відразу з’явилась негативна критика в адресу блогера:

  • Кращеб цю машину дав на зсу або продав а ті гроші щось би купив на зсу
  • 😳На Бахмут 😳
  • Чого нерозіграти цю тачку або віддати бідним або на ЗСУ
  • «Краще б 10 авто на ЗСУ купив».
  • «Прикольно. А люди на фронт за останні гроші авто купують».

ГБР завершило розслідування найбільшої справи Євромайдану: названо імена 10 головних винуватців

«Топ найнесподіваніша новина 2023 року» — блогерка Юлія Верба виходить заміж: перші фото романтичної події