in

«Як уже набридла ваша показуха, коли в країні жалоба!» — дружина Решетника викликала хейт у Мережі публікацією з подорожі

Христина Решетник, дружина популярного українського телеведучого Григорія Решетника, регулярно викликає на себе критику співвітчизників через своє гламурне життя під час війни.

Однак, зоряна пара воліє не звертати уваги на хейт і продовжує виставляти напоказ кадри багатого життя. Нещодавно Христина показувала, що знаходиться в столиці України, тому її раптова поява в Дубаї отримала масу обурення в коментарях.

На своїй сторінці в Інстаграмі дружина Григорія Решетника оприлюднила нарізку відеозаписів, на яких вона позувала в різних куточках світу, прогулюючись за руку з коханим. Дівчина щасливо посміхаючись і позують на камеру серед розкішних аеропортів бутиків.

«✈️ привіт) знаєте, куди це я?», — інтригуюче підписала відео Христина Решетник.

Публікація отримала шквал негативних відгуків:

  • Христино, з усією повагою до Вас та вашої родини. Однак, коли день за днем ​​Україна потопає в крові (важко знайти сили, щоб знову пережити страшні події з Харківщини ось уже якийсь день), ви під веселий музичний супровід знову в очікуванні нової подорожі… хоча б поки що в країні війна, хай усе ваші подорожі, відвідування весіль, побачення, концерти, вбрання залишаться особисто у вашому сімейному архіві.
  • Це занадто!!!!! Відписуюсь, не хочу на це дивитись!
  • Пів країни плаче, пів країни скаче…
  • У такі траурні дні таке викладати досить неумісно… у країні траур! Від вас досить несподівано
  • Навіщо таке виставляти, та ще й із чоловіком, як люди повинні на це дивитися хто втратив рідну людину (
  • Мені здається, ви не сильно перепрацювали. Особливо коли були 2 місяці на морі перед знову наступним відпочинком.

Заради справедливості, слід зазначити, що Христина вже відреагувала на зауваження про опублікувала виправдувальну посаду, в якій пояснила, що подорож була робочою, а також порадила «сіяти в душі кохання», чим дуже нагадала риторику Ані Лорак.

«Всі мої «добрі» кореспонденти, не переживайте! Подорож була робітником! Вже в Україні, як і попередні роки, місяці, тобто завжди! Я та моя сім’я працюємо, щоб допомагати нашим Героям та Героїням! Закликаю і вас робити те саме, а не займатися писаниною та хейтом!.. Будьте добрішими і сійте в душі любов, і віру в краще майбутнє!!!», – написала Христина Решетник .

Скріншот: www.instagram.com/kristina_reshetnik

Читайте також: «У Пітері «під прикриттям» чи що?» — режисер-втікач Оксана Байрак знімає в РФ серіал, приховуючи своє справжнє ім’я

«Ви ж говорите однією мовою!» — Сергій Калантай заявив, що німці не розуміють українців, які продовжують розмовляти російською

«Тиче скрізь свою задницю! Нехай ще й передницю покаже!» — Успенська образилася на Кіркорова та розповіла, як він її послав.