in

У Терезів — відверта розмова з другою половинкою, а Стрільцям — ремонт: гороскоп на 9 жовтня

Астрологи підготували на 9 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні варто подумати про інший підробіток і будь-яка розпочата справа обіцяє гарний прибуток. Тому не зволікайте, а швидше починайте діяти.

Телець

А для вас астрологи сьогодні радять подумати не лише про додатковий заробіток, а і про те, як правильно розпоряджатися грішми. Заведіть собі блокнот і записуйте усі ваші надходження та розтрати, але пам’ятайте, що у вас завжди мають в заначці лежати гроші.

Близнюки

Прокинувшись, ви на протязі цілого дня будете в хорошому настрої і зможете зустріти нових людей, які в подальшому зіграють не останню роль у вашому житті.

Рак

Сьогодні доведеться виступити в ролі психолога та підтримати близьку для вас людину. Постарайтеся допомогти цій особі і потім вона віддячить вам тим же.

Лев

Астрологи радять зосередитися на своєму кар’єрному рості. Перед вами відкриються нові горизонти, які варто охопити. Зосередьтеся лише на цьому, а все інше зачекає.

Діва

Прислухайтеся до свого організму, можливо, він благає вас про допомогу, а ви запрацювалися і зовсім забули за плановий візит до лікаря. Негайно виправіть цю ситуацію.

Терези

Прийшов той час, коли вам варто з’ясувати усі негаразди з коханою людиною і розставити всі крапки над «і». Будьте відвертими і в майбутньому до цієї проблеми більше повертатися не доведеться.

Скорпіон

Приділіть час для своєго улюбленого заняття — це стане чудовим приводом аби відволіктися від буденності та зарядитися новою енергією.

Стрілець

Якщо ви довго хотіли змінити вдома облаштування та шпалери, то сьогодні якраз саме той час, коли зірки радять це зробити. Не варто відкоадати цю справу.

Козоріг

Ви напланували собі одне, а зірки склали для вас свій розпорядок дня. Якщо ви швидко адаптуєтеся, то вийде вдалий та насичений день.

Водолій

Якщо у вас накопилися кошти, то необхідно задуматися про те, куди б інвестувати гроші. Понеділок обіцє бути сприятливим днем, щоб вкласти гроші в новий проект.

Риби

Прислухайтеся до своєї інтуїції, адже саме сьогодні вона вас не підведе. Зірки обіцяють, що зі всіма справами ви впораєтеся бездоганно.

«З деяких ракурсів можна переплутати!» — Хайді Клум та її 19-річна донька у прозорій сукні відвідали світський захід

Пакували на вулиці, а потім по-звірячому били у ТЦК: у Мережі обурюються діями військових у Тернополі