in

У Тельців — загострення хронічних захворювань, а Стрільцям — навчитися економити: гороскоп на 10жовтня

Астрологи підготували на 10 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні для вас краще відволіктися від роботи і приділити час для відпочинку. Займіться своєю улюблено справою, яка принесе вам задоволення — так ви зможете зарядится енергією на весь тиждень.

Телець

Можуть дати про себе знати хронічні захворювання, тому варто прислухатися до кожного сигналу вашого організму і негайно звернутися до лікаря аби не запустити ситуацію.

Близнюки

В першій половині дня можуть виникнути неочікувані справи, які спочатку налякають вас, але згодом ви зрозумієте, що такий досвід вам лише на руку.

Рак

Сьогодні варто відкласти усі свої справи та проблеми і присвятити час для рідних. Вже так давно ви збиралися за сімейним столом і просто не розмовляли.

Лев

Вам варто виходити зі своєї зони комфорту та шукати нові знайомства та спілкування. Серед них вам можуть зустрітися ділові партнери по бізнесу або ж навіть ваша друга половинка.

Діва

Сьогодні вам варто бути напоготові, адже знайдуться бажаючі, які захочуть вами маніпулювати, але ви будьте наполегливими та не піддаватися під цей вплив.

Терези

З’явиться хороша нагода зарекомендувати про себе із хорошої сторони, а керівництво в свою чергу помітить і запропонує вам підвищення на роботі.

Скорпіон

Астрологи радять для вас відкрите щось нове, можливо — медитація. Вівторок буде сприятливим для духовних практик.

Стрілець

Необхідно ретельніше ставитися до своїх грошей, які ви спочатку відкладаєте, а потім в одну мить всі витратили.

Козоріг

Останнім часом вас відвідують сумні думки і ви уникаєте людей, але спробуйте більше часу проводити на свіжому повітрі.

Водолій

Прокинувшись, ви на протязі цілого дня будете в хорошому настрої і зможете зустріти нових людей, які в подальшому зіграють не останню роль у вашому житті.

Риби

Прийшов той час, коли вам варто з’ясувати усі негаразди з коханою людиною і розставити всі крапки над «і». Будьте відвертими і в майбутньому до цієї проблеми більше повертатися не доведеться.

«Обстріл – сидимо у бомбосховищі!» — Максим Галкін показав дітей у сховищі в Ізраїлі

Два шлюби та народження синів після 40 років: як склала доля Гелі — помічниці Вєрки Сердючки в «СВ-шоу»