in

Скитається у пошуках роботи: куди пропав син зрадниці Таїсії Повалій

40-річний син співачки-путіністки Таїсії Повалій Денис залишив Україну давно.

Після початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну та втечі його матері до Москви музикант довгий час намагався дотримуватися нейтральної позиції, і у своїх соціальних мережах публікував лише інертні заклики «молитися та волати про мир», а війну називав «абсурдом та кам’яним віком».

Скріншот: www.instagram.com/den_povaliy

Пізніше, мабуть, після очевидних звірств росіян в українських містах і селах, Денис Повалій змінив риторику і замість молитов про мир став прямо закликати до перемоги, цитуючи відомого українського дисидента Левка Лук’яненка.

Скріншот: www.instagram.com/den_povaliy

Нині Денис Повалій із сім’єю обживається в іспанській Валенсії. Час від часу він постить фотографії в Instagram, більшість з яких варто зазначити, підписує українською мовою. Також у нього є аккаунт у Linkedin, на якому розміщено активне резюме, де зазначено, що Повалій готовий працювати на посадах професійного музиканта, вокаліста та пісняра.

Скріншот: www.linkedin.com/in/denis-povaliy

Зазначимо, що Денис ніяк не коментує позицію та дії матері, проте відомо, що він підтримує з нею теплі стосунки.

Читайте також: «Забудь про Батьківщину!» — зрадниця Таїсія Повалій заспівала українською «Ти ж мене підманула» на кремлівському «шабаші»

«Як це — бути дружиною Філіпа?» — у Мережі показали коханця Кіркорова

«Продемонструвала таланти» — нова пасія Костянтина Меладзе засвітила сідниці, позуючи на яхті