in

Чергове подвійне самогубство: у Києві дві дівчинки кинулися з багатоповерхівки

Початок тижня для правоохоронців Деснянського району столиці почався зі страшної новини — у одному з дворів було знайдено тіло двох дівчаток.

Близько 10 години ранку на пульт чергового поліцейського відділку надійшло повідомлення про виявлення тіл поблизу недобудов. Працівники слідчо-оперативної групи, ювенальної превенції та лікарі, які прибули на місце пригоди констатували смерть і невдовзі встановили особи загиблих. Ними виявилися місцеві жительки 2006 і 2005 років народження. За попередніми даними, дівчата загинули, внаслідок падіння з висоти недобудови будинку «Дніпровські вежі».

Варто зазначити, що коли на місце трагедії на вулиці Оноре де Бальзака виїхали журналісти, вони побачили, «зайти на будівельний майданчик, який наче має бути закритий, дуже легко». Таим чином, поліції доведеться з’ясувати, як саме туди потрапили дівчата, і чому вони зважилися на такий вчинок.

Читайте також: Перед самогубством гуляли, займалися сексом і вживали наркотики: виявлено відео брата та сестри, які вистрибнули з багатоповерхівки у Києві

Близнюкам — іспит, а Рибам — навчитися розпоряджатися грошима: гороскоп на 12 жовтня

Андрій Данилко привітав Інну Білоконь з днем народження: «мама» Сердючки відсвяткувала 55-річчя