in ,

Еріка тепер MamaRika, а Стас Шурінс живе у Німеччині: як змінилися долі найяскравіших вихованців «Фабрики зірок»

«Фабрика зірок» у свій час стала для Нового каналу дійсно знаковим проєктом. Це було потужне вокальне шоу з цікавими закулісними історіями — учасників супроводжували сварки, дружба, кохання та гучні розриви. Чимало колишніх «фабрикантів» нині є популярними українськими артистами — Макс Барських, Коля Сєрга, Володимир Дантес, Світлана Тарабарова та багато інших. Як все ж таки склалася доля найяскравіших учасників шоу та як вони змінилися — розповідаємо у нашому матеріалі.

Макс Барських

Шлях Макса Барських, а тоді ще Миколи Бортніка, до музичної кар’єри розпочався з участі в «Караоке на Майдані» — але справжня популярність прийшла до юнака з Херсону саме після «Фабрики зірок». Він запам’ятався глядачам насамперед не тільки завдяки своєму вокалу або епатажним, сміливим та дещо брутальним образам — велику увагу аудиторії привернула «закоханість» у Світлану Лободу.

Через нерозділене кохання хлопець навіть різав вени у прямому ефірі — але подібні витівки співак залишив далеко позаду і нині є одним з найуспішніших «фабрикантів». Барських має багатомільйонну армію фанів та безліч хитів у своєму репертуарі, співпрацює з Аланом Бадоєвим, а нещодавно випустив свій перший повністю україномовний альбом «Зорепад».

Коля Сєрга

Простий хлопець з гітарою та баладами про кохання вразив публіку у третьому сезоні. Після проєкту він також спробував себе у ролі ведучого та здобув широку популярність завдяки участі в програмі «Орел і решка». Крім того, Сєрга написав саундтрек до шоу «Розсміши коміка» — всім відомі ці кумедні рядки: «Рассмеши смешного! Сделай чтоб парень смеялся! Рассмеши смешного! И под столом валялся!».

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Коля Сєрга виявив активну патріотичну позицію. Він вступив до лав ЗСУ, а згодом створив «Культурний десант» — організацію з проведення концертів у прифронтових зонах, аби підіймати бойовий дух військовослужбовців.

Стас Шурінс

20-річний співак, автор пісень та композитор з Латвії Стас Шурінс у 2010 році закохав у себе всю жіночу половину аудиторії третього сезону «Фабрики зірок». Він став улюбленцем продюсера шоу Костянтина Меладзе — той вбачав у юнаку великий потенціал та, звісно, мав рацію, адже Шурінс став переможцем проєкту. Після «Фабрики» виконавець здобув ще одну перемогу — на цей раз у «Танцях з зірками».

Згодом, у 2014 році, Стас переїхав до Німеччини — там він одружився та взяв участь у німецькому «Голосі країни», розвернувши всі чотири суддівські крісла на сліпих прослуховуваннях. Однак на цей раз співаку не вдалося перемогти, та проте він продовжує музичну кар’єру, хоч його пісні і не набувають широкої популярності. Одну з останніх своїх композицій Стас присвятив Україні, охопленій повномасштабною війною.

MamaRika (Еріка)

Анастасія Кочетова, відома на проєкті «Фабрики зірок» як Еріка, тепер виступає під сценічним ім’ям MamaRika. До слова, вона була дівчиною Стаса Шурінса — за гарною історією їхнього кохання та гучним розривом глядачі слідкували з особливою увагою. Співачка з потужним вокалом після проєкту багато виступала та записала хітову пісню «Смайл», але, втім, згодом зникла з шоубізнесового простору.

Еріка зникла назавжди — натомість, замість неї з’явилася нова зірка по імені MamaRika. Артистка має не тільки успішну музичну кар’єру, а й щасливу родину — Анастасія вийшла заміж за одеського коміка Сергія Середу, вони разом виховують сина Давіда.

Володимир Дантес

Володимир здобув перемогу на проєкті «Фабрика зірок» у другому сезоні — у складі дуету «ДіО Фільми», який було створено разом з іншим «фабрикантом» Вадимом Олійником. Незважаючи на потужний потенціал, який розкрився у хітах «Девочка Оля» та «Мне уже 20», гурт згодом розпався. Дантес почав пробувати себе у ролі ведучого та шоумена, але зрозумівши, що хоче знову займатися музикою, випустив багато відомих нині пісень, а старі хіти переклав українською. Окрім цього, Володимир встиг два рази перемогти як тренер в шоу «Ліга Сміху», а також виборов перше місце в «Lip Synk Battle». Зараз він займається активною волонтерскою діяльністю, висвітлюючи це у власному блозі на YouTube, та пише нові хіти. Що ж до особистого життя співака — у 2022 році він розлучився з колегою Надією Дорофєєвою.

Світлана Тарабарова 

Виконавиця з яскравим рудим волоссям та сильним голосом змагалася за перемогу у другому сезоні «Фабрики зірок» під псевдонімом Аліса Тарабарова. По завершенню проєкту вона стала учасницею гурту «Real O», який створила продюсер Наталія Могілевська. Сольну кар’єру Світлана розпочала під власним ім’ям ,а після подій 2014 року вона принципово відмовилась від виконання пісень російською мовою. Зараз артистка продовжує співати та створювати нові хіти. Також вона багатодітна мама — свого третього малюка Тарабарова народила вже під час повномасштабної війни.

Читайте також: «Нове життя!» — 42-річна телеведуча Лілія Ребрик готується втретє стати мамою

Анна Трінчер у спокусливому монокіні з відвертими розрізами звабливо повигиналася у душі

«Обрала свій вектор розвитку» — скандальна співачка MARUV повертається в РФ