in

«Обрала свій вектор розвитку» — скандальна співачка MARUV повертається в РФ

Скандальна співачка MARUV, яка прийняла позицію замовчувати повномасштабне вторгнення РФ в Україну, активно розпочала завойовувати симпатію російських прихильників.

На тривалий час Анна Корсун зникла з публічного простору та не давала про себе знати жодним чином, шукаючи прихисток в Європі. Оскільки мовчунка ніяк не прокоментувала загарбницькі дії російських окупантів, то українці більше не бажають  слухати її творчість і тим більше бачити її в Україні. Розуміючи це, MARUV нещодавно презентувала російськомовний трек Big Mama Boss і активно просуває його на російських платформах, які заборонені в Україні.

«Тобто команда MARUV вкладає кошти в рекламу на російській платформі. Ми розуміємо, що податки йдуть до країни-агресорки, а потім із цих податків вираховуються кошти і летять ракети на Україну. Тобто можна абсолютно офіційно сказати, що співачка MARUV зараз таким чином підтримує грошима російський терор проти своєї ж батьківщини», — підмітив відомий блогер Богдан Беспалов.

Блогер зауважив, що зовсім скоро, наслідуючи такий сценарій, опальна артистка з’явиться в РФ і продовжить спонсорувати країну-агресорку, яка в свою чергу знищує українське населення.

«Можливо, зовсім скоро побачимо артистку на одній із російських музичних премій… Аня Корсун зрештою обрала свою позицію, обрала свій вектор розвитку як російської співачки українського походження. MARUV повертається на російську сцену. Саме тому зʼявилися релізи російською, активна реклама в «Вконтакте», – підсумував Беспалов.

Еріка тепер MamaRika, а Стас Шурінс живе у Німеччині: як змінилися долі найяскравіших вихованців «Фабрики зірок»

Близнюкам — іспит, а Рибам — навчитися розпоряджатися грошима: гороскоп на 12 жовтня