in

Арсен Мірзоян розповів, як відреагував на появу Данильця та Мойсеєнка на похоронах Ніни Матвієнко

Український співак  та зять покійної Ніни Матвієнко — Арсен Мірзоян — прокоментував появу скандального дуету «Кролики» Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка на похоронах артистки.

В інтерв’ю для Слави Дьоміна музикант зізнався, що був не менш шокований їхньою появою, як і більшість українців. І перша думка, яка з’явилася в голові артиста, коли він їх побачив на похоронах, що необхідно їх негайно вивести. Але, Арсена попросили не робити цього аби не розгорівся скандал.

«У мене там стояв мій знайомий, я кажу: «Максе, давай їх прибирати».Мене почали зупиняти: «Арсене, та не роби цього, ще не вистачало тут скандалу». Хоча я хотів їх вивести, а потім думаю, ладно. Я відійшов» — зізнався артист.

Арсен навіть уявлення не мав, навіщо Данилець та Мойсеєнко заявилися в Україну. Він особисто не розмовляв з ними, але єдине, що йому кортіло зробити — це прибрати їх з прощання з легендарною народною артисткою.

 » Я не знаю, що це було. Я взагалі запитав, що вони роблять в Україні. Я хотів їх вивести ще раніше, щоб вони не встигли дійти. Але мені сказали: «Арсене, не чіпай. Якщо вони хочуть попрощатися…»  — додав чоловік Тоні Матвієнко.

«Мімі, ну йоли-пали» — Потап не зміг записати відео через собаку Насті Каменської

«Воювати — боюся»: Антін Мухарський відверто відповів, що робить, аби не піти на фронт