in ,

«Їхала на благодійний концерт»: Мережею поширилося відео з Ніною Матвієнко за два місяці до її смерті

Нещодавно легендарна українська співачка Ніна Матвієнко за два дні до свого 76-річчя відійшла у засвіти — її смерть стала справжнім ударом для рідних, шанувальників та зіркових колег артистки. Вони продовжують поширювати у Мережі теплі та зворушливі історії про зірку, ділитися архівними та зробленими незадовго до трагедії фото та відео.

Одне з таких відео у своєму TikTok акаунті опублікувала співачка Анна Добриднєва — колишня учасниця популярного колись дуету «Пара нормальных». Вона разом з Ніною Митрофанівною у серпні цього року їхала потягом до Львова, аби взяти участь у благодійному концерті. Цей виступ був останнім для Матвієнко. Відео з потяга, зроблене за два місяці до смерті народної артистки миттю зібрало сотні розчулених коментарів.

Ніна Матвієнко за два місяці до її смерті

В кадрі Ніна Митрофанівна сидить біля вікна та наспівує рядки з пісні «Сховалось сонце за горою». «Моя Вкраїно, ти мій краю, Ти чарівниченько моя, Я без кінця тебе кохаю, Ще більш кохати хочу я!» – протягнула своїм унікальним голосом народна артистка. На відео Матвієнко виглядає усміхненою та щасливою. Також на її обличчі зовсім немає макіяжу — що не могли не помітити шанувальники, вражені природною красою співачки попри поважний вік.

Добриднєва додала до відео напис: «Потяг «Київ-Львів». Їдемо на черговий благодійний концерт в підтримку ЗСУ. То був останній концерт нашої Ніночки Митрофанівни«. Скоріше за все, йдеться про концерт «Дорога до перемоги», який відбувся у Львові 4 серпня цього року — в ньому разом з Матвієнко та Добриднєвою взяли участь і інші українські артисти. Зібрані з продажу квитків кошти були направлені придбання автомобілів для військової частини А7285 ЗСУ, яка входить до складу 111 окремої бригади Сил територіальної оборони.

@anna_dobrydnevaВічна пам‘ять♬ оригінальний звук — Анна Добриднєва

В кінці відео народна артистка послала в камеру багато повітряних поцілунків та ще ширше усміхнулася. Нагадаємо — легенда української естради була похована 11 жовтня на Звіринецькому кладовищі у Києві.

Читайте також: Скандальний дует «Кролики» Данилець та Мойсеєнко приїхали з РФ аби попрощатися із Ніною Матвієнко

Ніна Матвієнка розчулила мережу своїм «посмертним» зверненням до дочки Тоні

Козерогам — насичена неділя, а у Дів — дещо напружений день: гороскоп на 15 жовтня