in

«Як вам пальми в Ризі?» — Галкін висміяв російських пропагандистів, які оголосили про його втечу до Латвії

З початком бомбардувань Ізраїлю багато росіян, які осіли в цій країні після того, як РФ стала світовим ізгоєм, боягузливо поспішили в аеропорт шукати місця, де можна спокійніше витрачати нажиті мільйони.

Як відомо, серед тих, хто останнім часом обжився на землі обітованій, є також безліч гідних представників російського шоу-бізнесу, які залишили Росію на знак протесту проти відторгнення в Україну. Серед перших сюди переїхали Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми.

Не дивно, що російські пропагандисти скористалися можливістю вкотре спробувати очорнити «іноагенту» і поспішили поширити фейкові новини про те, що сета Галкіна та Пугачової втекли з Ізраїлю. Один із блогерів, висловлюючи на обличчі цілковиту впевненість у своїх словах, чітко заявив: «Галкін, ось прямо зараз, перебуває в Ризі. Ось сьогодні, 11-го жовтня, він у Ризі, бо має там концерти…».

11 жовтня в Ризі було +7…+15 градусів тепла…

46-річний гуморист у своєму стилі прокоментував ці вкидання і опублікував відповідне відео у себе в Інстаграм. Як вам наші ризькі пальми? Ось погода нині у Ризі (показав сонце у небі). Ризі привіт! Ні, зараз я не маю концертів у Ризі. Концерти в Латвії будуть, я не маю сумніву, влітку наступного року. А найближчі мої концерти лише у 20-х числах», — показав себе артист на тлі класичного пейзажу Ізраїлю.

Читайте також: «У мене є паспорт іншої країни»: російський комік Галкін розповів, що змінив громадянство

Козерогам — насичена неділя, а у Дів — дещо напружений день: гороскоп на 15 жовтня

Сонячне затемнення 16 жовтня 2023 року: що готує нам «вогняне» кільце