in ,

«Я маю паспорт іншої країни»: російський комік Галкін розповів, що змінив громадянство

Днями російський гуморист Максим Галкін приголомшив користувачів Мережі несподіваним зізнанням про зміну громадянства.

Так на особистій сторінці в Instagram артист розповів, що вже багато років поспіль він є громадянином Євросоюзу та може жити у 27 країнах ЕС. Крім того, європейські паспорти має і вся його родина.

«Ми вже багато років громадяни Європейського Союзу. Ми маємо європейські паспорти, і ми можемо в будь-який момент жити в одній із 27 прекрасних цивілізованих європейських країн без проблем. Але ми обрали Ізраїль, бо я дуже люблю цю країну. Бо тут спокійно. Бо ми з Аллою почуваємося тут своїми, не чужими», — наголосив комик.

Але втім, наразі невідомо чи має Галкін ще досі російське громадянство або вже змінив і його — шоумен не робить ніяких заяв з цього приводу. Крім того, в РФ згідно законодавства можна мати подвійне, потрійне і більше громадянство. Ймовірно, маючи російський паспорт дотепер, всюди під своїми матеріалами Максим вказує що є «іноагентом в РФ». За словами артиста, він робить це, аби не платити штраф — тож, відповідно, Галкін підпорядковується російському законодавству.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Нагадаємо, що зараз Максим Галкін з Аллою Пугачовою та їхніми дітьми перебувають в Ізраїлі.

Читайте також: «В іншій країні це страшніше!» — відома українська співачка поділилася відчуттями, опинившись серед бойових дій в Ізраїлі

«Хочу закінчити на цьому» — Потап вибачився перед українцями та натякнув на завершення своєї музичної кар’єри

«Нове життя!» — 42-річна телеведуча Лілія Ребрик готується втретє стати мамою