in

«Попивають «Белліні» у Данії…» — дорослі сини мера Садового чілять за кордоном і вихваляються цим у соцмережах

Мер Львова Андрій Садовий позиціонує себе як політик патріотичних поглядів.

У квітні 2022 року, спілкуючись з журналісткою Аліною Доротюк, посадовець розповів, що дружина і всі його діти знаходяться у Львові і не планують нікуди виїжджати.

«У мене була розмова з Катериною на початках: «А може?..». Вона сказала: «Ні, я нікуди не поїду!» Усе — питання зняте…» — сказав Садовий.

В серпні 2022 року, відповідаючи на запитання журналіста радіо «Люкс ФМ» щодо синів Садового, посадовець відповів, що його дорослий син сам пішов до військкомату і став на облік. Тоді ж він заявив, що хлопець навчається але ще не пройшов військову кафедру. Але, як тільки-но він її закінчить і отримає спеціалізацію — одразу піде захищати країну.

«Він вчиться. Він пішов до військкомату, звичайно. Ходить на облік — все так, як має бути. Я думаю, що всі пройдуть війну, і всі мають пройти потужний вишкіл. Я більше сповідую систему, яка є в Ізраїлі, коли і чоловіки, і жінки повинні служити у Збройних силах. Тому що поки росія є нашим сусідом — вони життя нам не дадуть. Всі повинні вміти захищати нашу державу», — заявив політик.

Як виявилося, Андрій Іванович тоді трохи лукавив. Обидва сини 55-річного мера проживають за кордоном, і судячи з публікацій у їх соціальних мережах, чудово себе там почувають. Так, 21-річний Іван-Павло Садовий цього року закінчив бізнес-школу Ноттінгема у Британії, судячи з даних із сайту вузу. І вже працює у тому ж місті маркетологом, як зазначено у його профілі на LinkedIn. Там він подає заявку на стажування в Каліфорнії, США. А влітку був у таборі «Пласта» у Швеції.

Скріншот: www.linkedin.com/in/ivan-pavlo-sadovyi

Його молодший брат, 19-річний Тадей-Лука постить у Instagram свої фото та відео закордоном. То п’є «Белліні» у Данії.

То в Нідерландах спостерігає за качками у каналах Амстердама. Зараз, правда, він уже закрив профіль і перейменував його на «Василь».

Фото: www.instagram.com/tadey_sad

Публікації журналістів про те, як насправді сини мера «готуються» захищати країну, тринькаючи гроші в Європі, викликала шквал обурення в Мережі:

Скріншот: www.facebook.com
Скріншот: www.facebook.com

Читайте також: «То навіщо ти ногу залишав?!» — у Харківському МСЕК ветерану запропонували відрізати ногу, щоб отримати інвалідність

«В штурмах йшов у першій двійці…» — зірка серіалу «Кріпосна» повідомила про втрату близької людини

65-річна Мадонна загорнулася в український прапор на першому концерті The Celebration World Tour