in

65-річна Мадонна загорнулася в український прапор на першому концерті The Celebration World Tour

14 жовтня в Лондоні на стадіоні The O2 Arena стартувало світове турне легендарної американської співачки Мадонни, яке присвяченне 40-річчю її музичної кар’єри. The Celebration World Tour був запланований на 15 липня цього року, але через проблеми зі здоров’ям кіноакторка вимушенна була перенести шоу.

Грандіозний концерт був побудований у нестандартному форматі — міні-подорож у часі, де артистка виконала понад 40 своїх хітів, які стали визначними для цілої епохи. Загалом у Лондоні заплановано ще чотири виступи і майже на усі роскуплені білети. На відкриття завітало понад 20 тисяч шанувальників Мадонни.

65-річна епатажна виконавиця потішила глядачів сміливими та екстравагантними нарядами, один із яких доповнила капелюшком відомого українського дизайнера Руслана Багінського та зухвалими танцями зі своїм балетом.

Великою несподіванкою стало те, що, коли зірка заспівала «Don’t Cry for Me Argentina» вона огорнулася в український прапор і таким чинном ще раз підтримала українців. А коли вона розвернулася спиною і пішла за куліси, то слідом за нею попрямував один із танцівників балету, на спині якого був напис «NO WAR» (НІ ВІЙНІ).

Варто зазначити, що американська артистка з перших днів повномасштабного вторгнення підтримала Україну та пожертвувала 600 тисяч доларів для трьох фондів, один із яких допомагає українським дітям, які постраждали від російської агресії.

«Попивають «Белліні» у Данії…» — дорослі сини мера Садового чілять за кордоном і вихваляються цим у соцмережах

Співак-мовчун Валерій Меладзе видав доньку заміж та сам розважав гостей аби зекономити на тамаді