in

«Але у мене четверо дітей» — фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка поставив крапку у запитанні, чи піде він на фронт

Український музикант-мультиінструменталіст та фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка, який нещодавно взяв на себе роль експерта з питань мобілізації і висловив переконання, що «стратегія заборони» не призводить до результатів, тому чоловікам, які бажають лишати Україну під час конфлікту, слід надати можливість виїхати, зізнався, чи сам піде на фронт.

В інтерв’ю для YouTube-проекту ТСН.uа «поодинокі» вокаліст запевнив, що якщо виникне гостра потреба усім чоловікам стати на захист своєї землі, то без заперечень виконає свій чоловічий обов’язок.

«У кожного чоловіка є такі думки. Якщо буде реально така ситуація, що всі-всі чоловіки будуть потрібні, то, безумовно, всі чоловіки підуть», — запевнив Олег Юрійович.

Варто також зазначити, що 59-річний композитор виховує чотирьох дітей і вважає, що більш вагомий внесок до перемоги України він принесе, як артист, а не як військовослужбовець.

«Я знаю хлопців з музбата, музичного десанту, як мій знайомий Коля Серга – він реально пішов на передову, а потім йому дали культурні завдання. Ми зараз співпрацюємо з ними. Тобто використання людини так, як вона може себе проявити, для війни, безумовно, краще. Так, може легко сидіти, їздити по концертах, іноді на «передок» виїжджати, філософствувати, але я вважаю, що функцію свою виконую. І може буде хейт, але у мене четверо дітей, відповідальність за них і відповідальність за гурт», — підсумував Скрипка.

Співак-мовчун Валерій Меладзе видав доньку заміж та сам розважав гостей аби зекономити на тамаді

«Ти нечисть, вор, який зараз робить бізнес на крові хлопців» — мер Житомира вчергове попав у скандал із заміною бруківки