in

В атласній білизні в оточенні оголеної підтанцівки — 65-річна Мадонна епічно відкрила світовий тур концертом у Лондоні

Шанувальники епатажної Мадонни не секунди сумнівалися, що її The Celebration World Tour 2023 буде яскравим, і були налаштовані на незабутнє видовище, однак поп-королеву все-таки вдалося здивувати публіку.

Свій великий світовий тур співачка відкрила 14 жовтня концертом у Лондоні на знаменитій O2 Arena, влаштувавши там мега-шоу космічного рівня. Серед безлічі образів її виступ відзначився не лише виходом на сцену з прапором України, а й відвертим виходами, зокрема, костюмі у вигляді чернечої мантії з капюшоном, під яким опинилася ультракоротка міні-сукня з сітчастим корсетом

Під мантією монашки виявилося вбрання спокусниці.

Одним із найскандальніших номерів була поява 65-річної зірки в атласній білизні, зухвалій яскраво-червоній міні-сукні з колготками в сітку, приголомшливими чорними черевиками до колін і мереживною пов’язкою на очах. Учасники її підтанцьовування і зовсім кружляли навколо Мадонни топлес, зображуючи одностатеве кохання.

Макіяж співачки сяяв у променях прожекторів, а сама вона демонструвала свою нестаріючу красу і танцювала, сповнена енергії, наче 30 років тому.

Читайте також: У ледь помітних стрінгах із черепашками замість бюстгальтера: Демі Роуз не залишила місця фантазії у новій фотосесії на Ібіці

Для Скорпіонів — нові зустрічі, а Стрільці — потраплять у любовний трикутник: гороскоп на 17 жовтня

Співала російські треки з росіянами на одній сцені: Світлана Лобода виступила на приватній вечірці в Дубаї