in

Для Скорпіонів — нові зустрічі, а Стрільці — потраплять у любовний трикутник: гороскоп на 17 жовтня

Астрологи підготували на 17 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Перегляньте свої плани, які ви побудували раніше і відтепер слідуєте за ним. Якщо ж не має бажаних успіхів, то варто їх трішки відкорегувати.

Телець

Зверніть увагу на свої стосунки з коханою людиною. У вас не все так гладко, як хотілося, тому варто подумати, чому так сталося і знайти вихід із цієї непростої ситуації.

Близнюки

Сьогодні вам під руку усі проблеми, які виникнуть на вашому шляху. Ви вирішити їх, а оточуюючі будуть в захваті від ваших дії.

Рак

Вам випаде честь стати посередником між двома людьми, які давно не можуть знайти спільної мови. Ви допоможете їм примиритися.

Лев

Розпочніть вести здоровий спосіб життя та приділіть час фізичному розвитку. Через деякий час ви помітите зміни у кращу сторону.

Діва

Сьогодні вами всі будуть захоплюватися і ви будете перебувати в центрі уваги. Але це не означає, що за вами «бігатиме» протилежна стать. Просто оточуюючі проситимуть вас про вашу допомогу.

Терези

Віднесіться з здоровим розумом до своїх фінансів, адже, якщо ви будете необдумано робити покупки — ризикуєте залишиитися без грошей.

Скорпіон

Сьогодні зірки прогнозують для вас нові приємні зустрічі від яких вас будуть переповнювати емоції. В подальшому ці люди зіграють важливу роль у вашому житті.

Стрілець

Ви можете потрапити у незовсім зручне для вас положення — любовний трикутник. Тому варто бути дуже обережними, бо великий ризик виникнення сімейних конфліктів.

Козоріг

Вам варто виділити час і провести його зі своїми рідними, а то ви геть закрутилися на роботі, а вони сумують за вами.

Водолій

Астрологи прогнозують вам вигідне покращення свого фінансового положення. Однак, чи буде це новий підробіток або ж у вас з’явиться багатий залицяльник — невідомо.

Риби

Сьогодні варто задуматися про головне у цьому житті для вас. Відкладіть усі другорядні справи на потім — вони нікуди не подінуться від вас.

«Я дуже непогано стріляю!» — 69-річний Макаревич заявив про намір воювати за Ізраїль

В атласній білизні в оточенні оголеної підтанцівки — 65-річна Мадонна епічно відкрила світовий тур концертом у Лондоні