in

Модель плюс-сайз Анастасія Квітко в тісному бікіні звабила фанатів спокусливою фотосесією на шезлонзі

28-річна модель Анастасія Квітко набула своєї популярності завдяки своїм дивовижним формам.

При зростанні 1,65 та майже класично ідеальної талії 63 сантиметри обхват грудей красуні становить 95 см, а стегон – 105 сантиметрів. Не дивно, що завдяки таким розкішним параметрам Настя стала кумиром любителів скоротати час, гортаючи стрічки на веб-сайтах для дорослих. Аудиторія Квітка в Інстаграм також досить велика — майже 13 мільйонів підписників. І, варто віддати належне, знаменитість постійно дякує фоловерам яскравими картинками.

Декілька днів тому на сторінці Анастасії Квітко з’явилися кадри нової фотосесії, для якої модель обрала оригінальне бікіні на зав’язках. Мініатюрні трикутні вставки на купальники ледве прикривали найпікантніші місця Анастасії, а одягнене поверх сукню у вигляді сітки лише додавало її образу спокусливості. Красуня професійно позувала перед камерою, приймаючи привабливі пози, закинувши руку за голову і мляво прикриваючи очі.

У підписі до публікації знаменитість запропонувала шанувальникам самим вибрати найвдаліший кадр.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от AK 🤍 (@anastasiya_kvitko)

Варто зазначити, що Настя поставила фанатів перед непростим вибором, вони майже одноголосно зійшлися на думці, що всі ракурси вийшли приголомшливими.

Читайте також: В атласній білизні в оточенні оголеної підтанцівки — 65-річна Мадонна епічно відкрила світовий тур концертом у Лондоні

Ксенія Мішина в мереживній білизні продемонструвала сталевий прес та накачане тіло

Помер Сергій Сивохо