in ,

«Для нас втрата Сергія стала шоком»: друзі та зіркові колеги Сивохо розповідають яким він був за життя

17 жовтня помер відомий український комік та шоумен Сергій Сивохо. Його друзі та колеги нині згадують яким Сергій був за життя. Чим саме про шоумена вони вирішили поділитися з широким загалом — розповідаємо у нашому матеріалі.

Юрій Горбунов

Телеведучий, який свого часу був одним з тренерів «Ліги Сміху» розповів про Сивохо наступне: «Треба сказати, що він був людиною з непростим характером, такий гоноровий. Однак дуже цінував товаришів, особливо тих, із ким був знайомий багато років. Ми не були особливими друзями, але мені дуже подобалося за ним спостерігати. Знаєте, люди, які щось тямлять в гуморі, – вони дуже цінні. Ми відпрацювали разом три сезони. Сергій – переможець «Ліги Сміху» в першому сезоні – ми його через це називали «гуру». Пам’ятаю, кілька разів на зйомки приїжджали його дружина та син«.

Ігор Ласточкін

Ще один тренер «Ліги Сміху» згадав про Сергія таке: «Ми дуже давно не спілкувалися.Про те, що він хворіє, було відомо. Навіть у «Лізі сміху» він пропустив один сезон через хворобу. Якщо чесно, ми небагато спілкувалися тоді – пересікалися в гримерці. Він мені казав: «Малий!». Це зрозуміло, а який я порівняно з ним? Але так, щоб дружили, такого не було. В першому сезоні він став переможцем, в третьому його не було – захворів, потім – повернувся, згодом – знову непросто. Я його більше пам’ятаю, коли спостерігав за ним по телевізору в юності. З’являється на великому екрані в якомусь ТРЦ. Люди проходять, починає з ними говорити. Цей незвичний формат мені подобався. Думав, от би приїхати в Київ – і попасти до нього в програму. А зрештою ми пересіклися в «Лізі сміху«.

Юрій Ткач

Український комік та актор Юрій Ткач, котрому випала честь бути суддею «Ліги Сміху», не стримуючи емоцій, висловився: «Це просто біда! Вночі ми побачили інформацію. Так сталося, що наша дочка Ліза не спала, й Віка о другій листала соцмережі… Потім з’явилося спростування. Але згодом, коли ще не було офіційної інформації, в нашій групі написали, що він таки помер. У Німеччині. Ніхто не може сказати, в чому причина… Я його знав із «Ліги сміху» – це людина широкої душі. Ми багато працювали разом і спілкувалися за кулісами. Я був у нього на радіо, давав інтерв’ю. Він дуже ерудований. Важко казати про нього в минулому часі… Всього 54 роки. Такий шок для нас. А через що саме він пішов – немає такої інформації у нас. Я не знав, що він лікується в Німеччині«.

Андріс Капіньш

Відомий постановник телепроєктів та хореограф Андріс Капіньш так відгукується про коміка, що відійшов у засвіти: «Ми товаришували з початку 2000 років, уже більш як 20 років. Він був позитивним. Завжди ставився з гумором до проблем, зокрема – до своїх. Коли не запитаєш: «Як ти?», чуєш: «Супер! Все чудово». Після повномасштабного вторгнення дізнався, що Сергій разом із друзями возили фурами в Україну з-за кордону гуманітарну допомогу. Так сталося, що я про це дізнався не від нього, а від спільних друзів-волонтерів, які співпрацювали і Сергієм. Я знав, що він хворів, але ніколи не запитував, на що. Все було видно. Якщо раніше – такий огрядний, але при гарному здоров’ї, то через деякий час стало зрозуміло, що щось не так, бо він дуже схуднув. Пересувався з допомогою милиць. Важко було на це дивитися. Але ніхто не думав, що він піде так скоро».

Володимир Горянський

Український актор та телеведучий Володимир Горянський розповів про Сергія Сивохо ось що: «Він, як і я, родом із Донбасу, земляки. Не скажу, що я з ним часто спілкувався, але коли зустрічалися на якихось зйомках, він завжди був дуже теплим і відкритим. Коли бачив, як йому непросто було пересуватися з хворими ногами, думав: як він усе це витримує? Потім якийсь час йому стало трохи легше – тішився за нього. Було відчуття, що наче помолодів. А сьогодні відкрив фейсбук – побачив повідомлення. Дуже неочікувано«.

Читайте також: Дружина і син були з ним до останнього: що відомо про родину померлого Сергія Сивохо

Мурашки по шкірі: 58-річна Елізабет Герлі покружляла перед камерою в білому купальнику

«Що тут відбувається?!» — Трінчер оприлюднила відео, як застала Волошина у ліжку з асистенткою