in ,

Дружина і син були з ним до останнього: що відомо про родину померлого Сергія Сивохо

Відомий український комік, шоумен та політик Сергій Сивохо, який помер 17 жовтня у Німеччині від хронічної хвороби легень, запам’ятався широкому загалу своєю харизмою, акторським талантом та відмінним почуттям гумору. Сивохо мав приголомшливий успіх в кар’єрі, але про власну родину розповідав мало.

Дружина артиста — Тетяна Сивохо — допомагала Сергію зі справами та рекламувала діяльність його благодійної організації — Національної платформи відновлення та єдності. Поки що Тетяна ніяк не прокоментувала трагічну новину про смерть свого чоловіка. Як все ж таки складалося сімейне життя зірки — розповідаємо в нашому матеріалі.

Сергій Сивохо з дружиною Тетяною

Зі своєю обраницею Сивохо познайомився наприкінці 1990-х років — тоді вони разом працювали на телеканалі, де Тетяна була ведучою новин. Службовий роман зірок тривав близько 5 років та закінчився весіллям. Та проте Сергій представив свою дружину публіці лише у 2016 році.

У 2000 році у пари народився син Савва. Померлий артист називав свого сина «найкращою інвестицією» та натхненно розповідав в інтерв’ю про його захоплення IT-технологіями і комп’ютерними іграми, а також про плани вибудувати власний віртуальний бізнес. Зараз нащадку відомого шоумена 22 роки — він веде непублічний спосіб життя.

Сергій Сивохо і його син Савва

Коли у 2019 році Сивохо почав займатися політикою, журналісти поцікавилися у його дружини чим вона займається — вона відповіла що є домогосподаркою, але, втім, допомагає своєму чоловіку. Родина лише інколи з’являлася на публіці разом — та проте на особистій сторінці у Facebook Тетяна публікувала спільні фото. Останні з них було додано навесні — коли Сергій Сивохо займався волонтерською діяльністю у Київській області.

Читайте також: Помер Сергій Сивохо

«Не буде ніяких кордонів 91-го року, і Криму не буде» — Арестович заявив, що Україна не переможе РФ, оскільки «не є суверенною державою»

«Щось особисте і романтичне» — 22-річна «коханка» Костянтина Меладзе прокоментувала чутки про їхній роман