in

«Що тут відбувається?!» — Трінчер оприлюднила відео, як застала Волошина у ліжку з асистенткою

Останнім часом шанувальники зіркової пари Анни Трінчер та Олександра Волошина губляться у здогадах — їхнє розлучення трапилося насправді, або це лише чергова спроба хайпанути на почуттях фанатів.

18 жовтня актриса поставила крапку в цій епопеї, оприлюднивши відеозапис, на якому показала, як вона застукала свого чоловіка в ліжку з іншою жінкою. «Я просто в шоці! Що тут відбувається?» — коментувала зірка «Школи», поки йшла коридором до спальні. Там, демонструючи оголений торс, лежав на ліжку Волошин, біля якого розташувалася прикрита ковдрою дівчина.

Зважаючи на все, незнайомка є асистенткою блогера, оскільки сам Олександр прокоментував ситуацію так: «Все-таки начальники з помічницями в одному ліжку сплять!». 

Втім, навіть якщо це лише чергова гра на публіку, шанувальники колись перспективної актриси Анни Трінчер зійшлися на думці, що сценки з подібним приниженням негативно позначаються на її репутації. Та й Волошина, як чоловіка, подібні витівки зовсім не прикрашають.

Нагадаємо, нещодавно чоловіку  Анни Трінчер насильно вручили повістку та заштовхали в машину. ВІДЕО

«Для нас втрата Сергія стала шоком»: друзі та зіркові колеги Сивохо розповідають яким він був за життя

Представник Фінляндії на «Євробаченні-2023» жбурнув український прапор під стіл: співак прокоментував свій ганебний вчинок