in ,

Як поплатилися за підтримку Кремля Таїсія Повалій, Ані Лорак, Лоліта та інші артистки-зрадниці

За зраду України та підтримку диктаторського режиму Кремля артистки-запроданки, які колись були популярними в нашій країні, заплатили дійсно високу ціну. В усіх подібних випадках така позиція негативно позначилася їх на кар’єрі — бо в Росії до них ставляться з упередженням та за «своїх» не визнають, а в цивілізованому світі не дають життя. Проблеми з кар’єрою потягнули за собою і інші — в особистому житті та з зовнішнім виглядом. Як же змінилися артистки, для яких криваві рублі були дорожчими за совість — розповідаємо в нашому матеріалі.

Таїсія Повалій

Раніше 58-річна уроженка Київської області Повалій ще в минулому році була бажаною гостею в Кремлі та працювала на пропаганду. Адже на важливих заходах та концертах вона співала українські пісні, просуваючи в маси ідею «братерства народів». Згодом Таїсія зважилася на гучні заяви, які шокували її колег в Україні — співачка стверджувала, що диктатор Володимир Путін «позбавляє світ від нацизму». Як не дивно, після такої відвертої маячні з вуст співачки, її кар’єра пішла на спад — в РФ були скасовані не лише великі сольні концерти Повалій, а й навіть виступи у барах. Відомий російський промоутер Сергій Лавров заявив, що всьому виною є українське коріння артистки — її творчість не має попиту серед російських «патріотів» і тому на Повалій чекає крах.

Ані Лорак

Уроженка Буковини Лорак, яка у 2014 році переїхала жити до РФ, з самого початку повномасштабного вторгнення обрала мовчазну позицію. Завдяки підтримці старих друзів співачка дає концерти та виступає на російському телебаченні. Також Ані хизується новим коханням. Але прикрі казуси все ж таки трапляються. Росіяни почали відверто цькувати співачку після поширення Мережею жартівливих чуток про її «допомогу» ЗСУ. Деякі особливо наївні громадяни РФ досі вірять, що Лорак дійсно спонсорує дрони, які нищать окупантів та їхню техніку.

Регіна Тодоренко

Одеситка Тодоренко, яка у минулому була ведучою культового проєкту «Орел и решка», вже давно проживає в Росії зі своїм чоловіком Владом Топаловим —  котрий, до речі, теж має українське коріння. Вона, схоже, поставила собі за мету будь-яким способом домогтися популярності серед росіян — Тодоренко регулярно нагадує про себе, втрапляючи у скандали та беручись за першу-ліпшу медійну роботу, а також дивує інтернет-користувачів змінами у зовнішності.

Лоліта

Співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в Мукачево на Закарпатті, повністю підтримувала загарбницькі дії Кремля від самого початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. При цьому вона зробила деякі резонансні заяви, які шокували увесь публічний простір. Так наприклад, вона розповіла, що була закохана у президента України Володимира Зеленського. Така дивна поведінка артистки, врешті-решт, привела до занепаду її кар’єри. На її концерти майже ніхто не ходить, ба більше — Лоліта погладшала і стала справжнім посміховиськом.

Анна Сєдокова

Російська співачка родом з Києва Сєдокова на початку повномасштабного вторгнення намагалася висловитися проти війни в Україні, але після цієї незграбної спроби втекла на рік до США. Втім їй все ж таки довелося повернутися назад до Москви — потреба в заробітку виявилася важливішою за совість. Там вона вже встигла публічно зганьбитися на власному концерті, а також шокувати шанувальників тим, як жахливо погіршилася її зовнішність за час еміграції.

Читайте також: Любові вистачило на чотири місяці: ексчоловік Ані Лорак розлучається з українкою

Співачка Алла Кудлай показала архівне фото зі свого весілля — на ньому зображена Ніна Матвієнко

«Я бачила це все і нічого не могла зробити» — мати брата і сестри, що кинулися з балкона висотки, розповіла, як дивилася на це в прямому ефірі