in ,

«В останні роки життя вона розквітла»: керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов згадав якою була Марина Поплавська у її роковини

У роковини загибелі блискучої акторки проєкту «Дизель Шоу» Марини Поплавської художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов розповів про невідомі сторінки з життя артистки. Він згадав про те, що вони всім колективом працювали над впевненістю Марини, а також що вона в останні роки переживала справжнє піднесення — здолала хворобу та обіцяла  колегам неодмінно познайомити їх зі своїм коханим. Якими саме історіями поділився з широким загалом Єгор Крутоголов — розповідаємо в нашому матеріалі.

Марина Поплавська відійшла у засвіти пять років тому — 20 жовтня 2018 року. Причиною трагедії стала ДТП, яка сталася на трасі в Київській області. В гастрольному автобусі, котрий прямував зі Львова до Києва, на той час перебувало 14 акторів проєкту «Дизель Шоу». На момент зіткнення Поплавська сиділа біля водія — вона загинула на місці.

Марина Поплавська в останні роки життя

Єгор Крутоголов був знайомий з Мариною Поплавською ще з 2000 року — саме тоді утворилася команда КВК «Дизель». «Я знав її багато років, коли ми ще грали в КВК, а вона сиділа в журі і завжди завищувала нам оцінки. Мабуть, тому що ми їй подобалися. А може, всім завищувала, не знаю – але нам точно. Так сталося, що я зателефонував їй з пропозицією приєднатися до нашого колективу в дуже непростий час: Марина лікувала батьків. Вона часто згадувала про це з вдячністю. Але я думаю, що це зовсім не моя заслуга, так розпорядився Всесвіт«, — згадав Крутоголов.

Артисти познайомилися, коли Крутоголов створив команду КВК «Дизель»

«Ми почали працювати над справою всього нашого життя. Але тоді навіть не розуміли, чи буде з цього сенс. Всім було страшнувато, будь-яку людину лякає невідомість. Але Маринці, незважаючи на її зовнішню впевненість та професійний досвід, було чомусь найважче. Ми трошки напирали на неї на репетиціях, бо вона не викладалася на 100 відсотків від того, на що була здатна. Як художній керівник, зізнаюся, нервувався. Але все кардинально змінювалося з того моменту, коли зала заповнювалася глядачами. Коли вона до них виходила – ставала іншою. Видавала не 100, а 150 відсотків акторського потенціалу.»

Єгор Крутоголов та Марина Поплавська на концерті «Дизель Шоу»

«Я думаю, що велика частина залу, особливо з самого початку, приходила саме на Марину. Вона завжди була красивою, харизматичною і цікавою – від неї заряджалися. Але над цією впевненістю ми працювали майже всім колективом. Я завжди намагався їй донести, що вона Діва, хотів дуже, щоб і вона в це повірила» — розповів артист.

Єгор Крутоголов з сумом констатував, що життя артистки перервалося раптово та несподівано для всіх: «Останній рік-півтора перед трагедією вона дуже розквітла. Мала деякі проблеми зі здоров’ям, але успішно їх поборола. Розповідала по чоловіка, з яким обіцяла от-от познайомити. Але цього не сталося. Дуже гірко, що її життя обірвалося на самому злеті«.

Єгор Крутоголов дуже цінував свою блискучу колегу

«Зазвичай ми всі зустрічаємося, щоб вшанувати пам’ять Маринки, в день її народження – дев’ятого березня. І кожного разу, коли приїжджаємо з концертом до Житомира. Приблизно місяць тому був у цьому красивому місті концерт, заїхали до неї – поговорили» — також додав художній керівник «Дизель Студіо».

Читайте також: «Обрали якийсь дивний шлях» — Дмитро Нагієв висловив свою позицію щодо війни та дав цінну пораду майбутньому російському поколінню

«Я чоловік і це мій обов’язок!» — Потап виступив проти петиції, яка б звільнила його від мобілізації

На війні загинув 24-річний військовий Мірча, сестру якого вбила ракета у Вінниці