in

«Я чоловік і це мій обов’язок!» — Потап виступив проти петиції, яка б звільнила його від мобілізації

Олексій Потапенко, який регулярно потрапляє у центр скандалів із самого початку повномасштабного вторгнення на днях відважився на відкрите спілкування із підписниками в Інстаграм, яке відбулося у форматі «питання-відповіді».

Одна із палких фанаток репера виразила занепокоєння через те, що співака можуть призвати на фронт, оскільки у нього немає законних підстав для відстрочки. Жінка подала ідею зареєструвати петицію з проханням не відправляти музиканта на війну, оскільки, на її переконання, він приносить більше користі на сцені.

Однак, 42-річному реперу така пропозиція не сподобалася. «Ніяких петицій. Призивають — йду. Я — чоловік, це обов’язок. А поки я роблю те, що вмію найкраще», — відповів Потапенко.

Скріншот: www.instagram.com/realpotap

Нагадаємо, раніше Потап вже заявив про свій вступ до лав територіальної оборони Києва. Правда, як виявилося, зробив це заочно, оскільки тоді перебував в Іспанії, куди дивом виїхав за день до повномасштабного вторгнення. Це викликало шквал критики у бік виконавця, зокрема, один із командирів «Азова» майор Богдан Кротевич відкрито сказав, що набив би Потапу обличчя при зустрічі.

Відома найсексуальніша військова в армії Ізраїлю: зірка сайту для дорослих змінила стрінги на форму

«В останні роки життя вона розквітла»: керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов згадав якою була Марина Поплавська у її роковини