in

«Обрали якийсь дивний шлях» — Дмитро Нагієв висловив свою позицію щодо війни та дав цінну пораду майбутньому російському поколінню

Російський актор Дмитро Нагієв, який утримується від відкритого засудження повномасштабної війни, яку розпочала РФ в лютому 2022 року, закликав молоде покоління обрати правильний шлях у житті.

Ведучий, який в березні цього року вийшов на зв’язок зі своїми підписникам в Інстаграм в синьо-жовтій куртці та неабияк розізлив росіян, тривалий час зберігав своє мовчання та припинив брати участь в пропагандистських телепроєктах. Він зізнався, що політика, якої дотримується Путін, йому здається дивною. Однак Нагієв продовжує зніматися в російському кіно, але вирішив порушити своє мовчання і дати молоді мудрі поради та настанови.

«Сьогодні я призупинив своє спілкування у соціальних мережах. Як, зрештою, і в медійному просторі. Для мене це час осмислення. Ми зараз розмовляємо, тому що мені захотілося поговорити, надто довго я мовчав. Але мені не дуже цікаво, що там з ким відбувається», – заявив шоумен.

Дмитро не став публічно засуджувати загарбницькі дії окупантів, але натякнув, що чинну владу Кремля він не вважає ідеальною і мріє, що колись все таки майбутня молодь обере «шлях любові, шлях доброти, шлях щастя».

«Якби я мав можливість щось сказати майбутньому поколінню, я був би щасливий. Отже, майбутні покоління будуть, на нас все не закінчиться. І я б сказав: «Ми обрали якийсь дивний шлях. Спробуйте вибрати інший. Шлях любові, шлях доброти, шлях щастя», — додав Нагієв.

«Це вибухова суміш емоцій» — Анну Трінчер у спокусливому міні застукали за палкими обіймами з відомим артистом

Скорпіонам — конфлікти з оточуючими, а для Раків — затягнути пасок тугіше: гороскоп на 21 жовтня